MY KIND OF PLACE

2017-04-03 /  10:15:16
Det här stället hittar ni på Tredje Lång och det är även där ni kommer hitta mig framöver! Jag har varit där några gånger innan men förra veckan passade vi på att ta en frukost där och då tog jag även lite bilder på den här fantastiska lokalen. Vi bestämde oss för att om vi någonsin skulle öppna ett matställe så skulle vi vilja en sådan lokal. DRÖM med det höga taket, tegelväggen, golvet och hela den här industrikänslan. Kafé Magasinet, sväng förbi själva och kolla in det! Idag är jag ledig efter en fredag, lördag och söndag på jobbet. Vill bara ut i solen! Men jag ligger hemma och väntar på en leverans.... Så surt när man får tiden allt mellan 8-16. Men jag ska fixa mig och vara redo så fort den har kommit. Ha en underbar måndag! 


Kommentarer
Bella

WOW vilka fantastiska bilder!

Datum: 2017-04-03 | Tid: 11:09:51
Hemsida: http://nouw.com/bellss
asta

Hej fina! När du fotar dessa mer vardagliga bilder, vad använder du då för kamera? Tänkte att du kanske använder t.ex. en Olympus Pen eller liknande? Kram!

Svar: Hej! Jag fotar dessa med min vanliga kamera, Canon EOS 6D :) Försöker bli bättre på att ta med den, det är så mycket roligare då! Annars fotar jag med mobilen. Kram!
Isabella Johansson

Datum: 2017-04-03 | Tid: 13:29:51
Hemsida: http://www.astabush.com
Ellen

Åh wow, så fint!

Datum: 2017-04-03 | Tid: 21:19:27
Hemsida: http://ellenlindberg.se
Emmelie

Åh vad mysigt det ser ut! :)

Datum: 2017-04-05 | Tid: 13:22:41
Hemsida: http://nouw.com/emmelieamren

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail:

Hemsida:


Skriv din kommentar:

Trackback

Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Twitter
+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?