THIS IS MARY

2017-08-31 /  19:45:55
Mitt hjärta smälter. Det här är Mary. Min syster hämtade hem henne i tisdags och igår var mitt första möte med henne. Nu är hon verkligen en del av vår familj! Hon är redan så himla duktig, omtänksam, glad och vill vara med överallt där det händer. Jag är så glad och ser fram emot alla äventyr vi ska uppleva tillsammans. ♥
 
Den här lilla nyfikna tjejen var inte lätt att fånga på bild, nästan alla blev så här, haha! Så lättsam och full av liv.

I ♥ BREAKFAST

2017-08-30 /  09:21:00
Bilder från i måndags när vi åt frukost på Materia i Majorna! Hur fint att jag lyckades matcha min outfit med den gula inredningen? Haha  Vi åt iallafall en enkel frukost där, en frukost som alltid går hem. Idag håller jag tummarna att det här jobbpasset går fort, för efter jobbet ska jag göra en grej jag längtat efter så länge... Jag får berätta mer och visa imorgon! Ledtråd: 🐶  Ha det bäst!

LONG BANGS

2017-08-28 /  20:14:08
 
 
 
Idag har jag varit ledig och då väntade ett besök hos frisören! Det blev lite toppning på längden samt en längre gardinlugg. Det känns så fräscht inför hösten! Tycker även att den här frisyren passade min ansiktsform bra. Egentligen hade jag nog kunnat ta en liten bit till på luggen, men jag börjar så här för att verkligen känna på om jag trivs i det. 


Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?