DENIM SEASON

2017-08-27 /  14:32:10
Nu drar jeanssäsongen snart igång och i samarbete med Gina Tricot har jag fått välja ut mitt favoritpar för att styla ihop två stycken outfits! Modellen jag har valt heter Leah slim mom jeans (här) och det bästa är helt klart den höga midjan samt färgen. Enligt mig är detta ett par jeans som är ett säkert kort att ha i garderoben. För visst fungerar dom till i princip allt?
 
DRESS IT UP med en prickig omlottblus (här) + lockar + ett par klackar. Älskar prickigt! Det lär bli ännu mer sånt i höst.
 
DRESS IT DOWN med en hoodtröja med tryck (här).
 
Stay Wild and Fearless ⚡ Det finns massvis av fler snygga hoodies med tryck.
 
Nya favoritjeansen helt klart! Gina Tricot har fått in massa fina modeller nu lagom till hösten, ni kan gå in och hitta era egna favoriter här. Jag lär nog själv passa på att fylla på min garderob med något mer par!

Kommentarer
Anonym

SÅ snygga skor, vartifrån??

Svar: Tack!! Köpt dom från & Other Stories i början på sommaren. Hittade dom inte på nätet nu bara för det :( Kram
Isabella Johansson

Datum: 2017-08-27 | Tid: 15:00:42
Hemsida:
Anna

Hur är dessa jeans i storlek? Jag har nämligen bara provat deras molly jeans och där är det svårt att veta vilken storlek man ska ha för ex passar både xs och s. Stretchar dessa sig?

Svar: Jag har inte provat just molly-modellen men jag skulle tänka mig att dom stretchar sig litegrann som nästan alla jeans, så jag hade nog tagit den lite mindre storleken isåfall :) Kram
Isabella Johansson

Datum: 2017-08-27 | Tid: 16:37:52
Hemsida:
MALIN

Du är så FIN! Älskar bilderna! Kram

Svar: ♥♥♥! Du är alltid så snäll!
Isabella Johansson

Datum: 2017-08-27 | Tid: 16:55:13
Hemsida: http://malinkirstine.se
Fani

Superfin blus som var superfin på superfina dej! 8) Kram

Datum: 2017-08-30 | Tid: 12:31:43
Hemsida: http://www.nouw.com/bohemianrhapsody

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail:

Hemsida:


Skriv din kommentar:

Trackback

Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Twitter
+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?