DYRÖN & ÅSTOL

2017-08-20 /  22:45:00
I torsdags var det dags för en liten ö-roadtrip som en utav mina storasystrar hade planerat! Vi började dagen med att ta bilen till Rönnäng där vi köpte färjebiljetter till Dyrön och sedan till Åstol. När vi väl kom fram till Dyrön satte vi igång att promenera Dyröleden som var ungefär 5 km lång. Där var det allt från berg till skog, stränder till utsikter och små hamnar till raviner. Så häftigt! Efter halva vägen pausade vi på cafét Linas brygga där vi laddade upp med räksmörgås och mjukglass. Efter promenaden tog vi färjan över till Åstol en snabbis där vi gick bland alla hus och åt bullar på bryggan. Hur mysigt? Har ni en heldag över är det här en perfekt grej att göra (tips: här kan ni läsa mer om vandringsleden) och glöm inte kameran då det finns så mycket fint att fota! Här ovanför får ni litegrann av det jag lyckades fånga från vår äventyrsdag.
 
Så här såg jag ut! T-shirt och kjol från Ginatricot, keps och skor från H&M och jeansjackan är second hand. Nu är jag så trött att jag nästan somnar framför datorn.... Godnatt.

Kommentarer
MALIN

Det ser magiskt ut! Kram

Datum: 2017-08-20 | Tid: 23:38:40
Hemsida: http://malinkirstine.se
Joanna-livet med psykisk ohälsa

så fina bilder

Datum: 2017-08-21 | Tid: 10:51:52
Hemsida: http://www.joannahalvardsson.se
Ellen

du är så himla fin!

Datum: 2017-08-22 | Tid: 09:16:06
Hemsida: http://ellenlindberg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail:

Hemsida:


Skriv din kommentar:

Trackback

Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Twitter
+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?