I ♥ BREAKFAST

2017-08-30 /  09:21:00
Bilder från i måndags när vi åt frukost på Materia i Majorna! Hur fint att jag lyckades matcha min outfit med den gula inredningen? Haha  Vi åt iallafall en enkel frukost där, en frukost som alltid går hem. Idag håller jag tummarna att det här jobbpasset går fort, för efter jobbet ska jag göra en grej jag längtat efter så länge... Jag får berätta mer och visa imorgon! Ledtråd: 🐶  Ha det bäst!

Kommentarer
ISA

Åh utefrulle = vardagslivets lyx! så gott <3

Datum: 2017-08-30 | Tid: 21:02:19
Hemsida: http://isabyl.se
Emma

Hej! Har följt din blogg måååånga år nu och har 2 frågor till dig!
- Hur/vart hittar du alla mysiga restauranger och frukost ställen?
- Saknar du ditt långa hår som du hade(när jag började följa din blogg haha)?
Kram :)

Svar: Hej och tack!! ♥︎1. Jag hittar nästan allt via instagram känns det som, haha! Folk som taggar in sig på ställen och delar bilder från olika matställen. Dessutom brukar jag alltid hålla ögonen öppna när jag är ute på stan eller åker spårvagn, då kan man lyckas se ställen som ser intressanta ut och sedan googlar jag upp dom!
2. Jag saknar inte det alls, kanske bara någon dag på året när man vill göra någon frisyr som kräver långt hår.. ;) Annars trivs jag superbra i kortare hår! Kram
Isabella Johansson

Datum: 2017-09-05 | Tid: 20:28:31
Hemsida: http://www.emmawallskog.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail:

Hemsida:


Skriv din kommentar:

Trackback

Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?