SATURDAY MEANS PANCAKES

2017-02-25 /  17:01:23
Jag är så tacksam över dom dagarna då jag kan sova ut, ligga kvar i sängen i två timmar, se solen skina genom fönstret, ta en dusch och sedan gå till fruktaffären för att köpa massa gott inför den lediga dagens brunch. Det är precis vad jag har gjort idag! Som nästan alltid vid sådana här dagar fixade jag amerikanska pannkakor med frukt och bär också hade jag en liten chiapudding som jag gjorde i veckan. Allt smakade verkligen så gott! Nu ska vi laga tacos och sedan ska jag sätta igång med att packa resväskan och tömma alla minneskort. Imorgon bär det av till Venedig. Happy Saturday!

DENIM

2017-02-23 /  17:51:00
 
 
hat h&m / tshirt levi's / jacket rut&circle / shoes scorett / jeans ginatricot (in collaboration with ginatricot)
 
Som jag älskar mina nya jeans! Fin färg, hög midja och perfekta slitningar i knäna. Nu längtar jag tills det blir lite varmare så man kan matcha med någon tunnare jacka (börjar bli trött på vinterjackor nu...), men den tiden kommer snart!  Just den här modellen heter "Leah" och ni hittar den här. Vet även att den finns ute i butik så spring dit och prova!

GOOD VIBES

2017-02-14 /  18:53:51
Bilder från i fredags med drömfrukosten + den mysigaste tröjan!
 
Kan vi snacka om att jag är ledig i två dagar nu? SÅ skönt. Älskar att ta helg mitt i veckan. Och en till sak: nästa helg åker vi till Venedig! Känner mig så glad över det just nu, wiii vad bra det känns! Förutom att jag har en tandläkartid imorgon så har jag inga mer planer alls. Kanske kan jag ta en sån där dag då det är okej att inte göra någonting? Vi säger så. Ha en underbar alla ♥︎ dag!


Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?