LATELY

2017-02-11 /  12:11:11
 
Lite bilder genom telefonen från dom senaste veckorna!
 
Hej på er! Bloggen har stått tom i mer än en och en halv vecka och det känns knappt som det? Tiden går så fort, livet bara rullar på i sin vanliga ordning och det skrämmer mig ibland. Samtidigt som jag försöker fylla vardagen med roliga saker som jag gillar varvat mellan allt jobb så skulle jag bara vilja ha en dag då jag kan ligga i sängen, sova hur länge jag vill, kolla på serier, bara v-a-r-a och INTE känna någon stress och panik över det. Fy vad skönt det hade varit att känna så en dag.
 
Nu ska jag se vad den här lördagen har att erbjuda! Förmodligen blir det att gå ut en sväng i solen och ikväll blir det mello. Jag ska även redigera bilder till kommande inlägg både här och på instagram. Just det! Vi har tvättid idag också. Så, det blev lite att göra ändå. Hoppas ni får en fin helg ♥︎

Kommentarer
Meg

Din nya haircut klär dig SÅ bra!

Svar: Men hallå tack fina!! ♥︎
Isabella Johansson

Datum: 2017-02-13 | Tid: 14:05:02
Hemsida: http://megs.blogg.se
Rebecca

nej vad fint!

Datum: 2017-02-28 | Tid: 13:58:41
Hemsida: http://spaceherosuits.webblogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail:

Hemsida:


Skriv din kommentar:

Trackback

Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Twitter
+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?