EN LEDIG MÅNDAG

2017-01-30 /  20:26:00
Efter en jobbhelg på sjukhuset förtjänade jag en ledig måndag i solskenet på Göteborgs gator. Det blev frukost på da Matteo (vi satt ute i solen och värmde oss med filtar) och sedan gick vi och tittade in i Artilleriets fina butik "The Kitchen". Man vill ha typ allting där inne! Efter det fick vi syn på det bageriet/cafét här ovanför och köpte med oss tre semlor att överraska mamma med. Där spenderade vi några timmar och nu är jag hemma i soffan igen. Tänkte svara på lite mail och läsa ikapp bloggar innan sängen kallar! Ja, det är väl så min dag har sett ut. Ha det bäst ♥︎

SAME SAME BUT DIFFERENT

2017-01-26 /  15:14:36
Exakt samma ingredienser men med olika design! Jag har skrivit det förr men jag gör det igen: det är så kul och GOTT med smoothie bowls! Älskar att dekorera, göra det fint, fotografera och sedan äta upp allt, haha. Jag sparade en skål i kylskåpet så jag har en del av frukosten klar imorgon. Så bra! Idag mixade jag bara yoghurt och frysta hallon (brukar annars ha i juice eller mjölk i mina smoothies, men när jag äter det i en skål så här vill jag ha tjockare konsistens) och sedan dekorerade jag med blåbär, mango, hallon, passionsfrukt och kokos.
 
Klart! En perfekt fruktbomb att börja morgonen med.

CASUAL SHIRT

2017-01-21 /  00:59:24
Inlägget är i samarbete med ginatricot
 
Häromdagen fick jag hem den här skjortan (+ den fina spets-bhn) från ginatricot. Alltså den är verkligen perfekt? Så skön kvalité och lagom oversize. Den perfekta, klassiska skjortan helt enkelt! Jag som älskar att stoppa ner plagg i ett par höga byxor körde på det även här, jag tycker det är så snyggt och då känner jag mig även som bekvämast. Skjortan hittar ni här.
 


Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?