BLUE EYE

2017-07-29 /  17:38:38
Igår hade vi den mest magiska dagen! Tidigt på morgonen lämnade vi Budva för att åka mot Albanien och staden Shkodër. Där väntade en jeep på oss som skulle ta oss på ett äventyr till byn Theth i norra Albanien. Det går nästan inte att förklara med ord om allt vi fick uppleva, det var verkligen en dröm som gick i uppfyllelse. Efter 2 timmars körning genom bergen i svår terräng och en 40 minuters vandring i stekande sol kom vi fram till den här lilla gömda pärlan. Där doppade vi fötterna i det 5 gradiga vattnet och drack det direkt ur våra händer. Detta är det mest klara och mest friska vattnet jag någonsin har sett i hela mitt liv. Där satt vi mitt ute i ingenstans och trodde knappt våra ögon. Häftigaste dagen i mitt liv.

FIRST NIGHT

2017-07-26 /  22:26:08
Några bilder från vår första kväll här i Budva. Vi bor på ett ställe precis utanför Gamla stan, så varje kväll promenerar vi in hit bland alla små gränder och letar upp dom mysigaste restaurangerna. Imorgon är det vår sista kväll här och då tänkte vi äta på stället som syns på den första bilden. Utsikten lär vara magisk! Jag gillar verkligen den här semesterbubblan som vi har gått in i. Vi glömmer av tiden och bara är, precis just nu.

BUDVA

2017-07-24 /  23:23:06
Yey, äntligen framme i Montenegro! Vi började vår roadtrip från Göteborg vid 04.00 på lördagsmorgonen och kom fram till Budva vid ungefär 18.00 på söndagen. Första dagen hann vi ända ner till gränsen till Österrike och sov ungefär sex timmar innan vi fortsatte ner mot värmen. Länderna vi bilade igenom blev Sverige - Danmark - Tyskland - Österrike - Slovenien - Kroatien - Bosnien och slutligen Montenegro. Hur bra jobbat? Så, idag har vi bara legat på stranden och njutit vilket har varit riktigt skönt efter den långa resan. Nu ska vi se till att ha några riktigt lata dagar här och bara njuta av att det faktiskt är semester. Ha det bäst så länge!


Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?