GOLDEN LIGHT

2017-06-20 /  21:22:34
I lördagskväll tog jag bilen ner mot Halland för att fotografera i kvällssolen. Tanken var att styra mot rapsfälten, men gissa om jag blev ledsen när jag såg att dom redan hade skördats! ALLT var borta. Jag som var så inställd på det. Då var det bara att komma på en plan B. Jag åkte runt en bra stund och till slut hittade jag det här fältet som jag stannade vid. Jag satt och väntade ut tiden lite för att fånga det här sista drömmiga ljuset och sedan sprang jag ut på fältet och knäppte massa bilder. Så, det var historien om när planerna inte alltid blir som man har tänkt. Men det här visade sig bli minst lika magiskt ändå.

Kommentarer
Celine

Hej Isabella! Du har varit min förebild inom fotografi ända sedan du började blogga och måste bara säga att din blogg känns fortfarande lika "äkta" som för flera år sedan. Tycker att alla bloggar har förändrats så mycket från runt 2010 fram tills nu och blivit lite mer mainstream och opersonliga men din blogg har verkligen kvar samma känsla som för flera år sedan, trots att du och dina bilder utvecklats och bara blivit bättre såklart! Det är som att du alltid kört på din egna stil oavsett vad resten av bloggvärlden gjort och du slutar aldrig imponera med dina fina bilder!!

Svar: Du anar nog inte hur glad den här kommentaren gjorde mig! Tack snälla för att du tog dig tiden att skriva den, det gör mig ännu mer taggad på att fortsätta blogga vidare. Tusen tack!! Ha det bäst ♥
Isabella Johansson

Datum: 2017-06-20 | Tid: 22:02:17
Hemsida: http://nouw.com/celineekelund
Johanna

bilderna blev ju magiska trots uteblivet rapsfält, fantastiskt ljus! :)

Datum: 2017-06-20 | Tid: 23:25:36
Hemsida: http://nouw.com/lindholm
Lorissa Lovebomb

Det här var verkligen helt magiska bilder, bättre än raps :D :D

Datum: 2017-06-21 | Tid: 11:40:37
Hemsida: http://lorissalovebomb.com/
Lina Johansson

Älskar det, så vackert!

Datum: 2017-06-22 | Tid: 21:31:09
Hemsida: http://linaulrika.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail:

Hemsida:


Skriv din kommentar:

Trackback

Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Twitter
+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?