HAPPYHAPPYJOYJOY

2017-06-01 /  11:11:08
Den här restauragen bara ni måste besöka om ni är i Amsterdam! Den heter Happyhappyjoyjoy och dom har tydligen två olika lokaler, en i west och en i east. Vi var på den i west (Bilderdijkstraat) som var så häftig! Konceptet var att beställa in massa asiatiska smårätter från länder som Thailand, Korea, Vietnam, Indonesien, Kina och Japan. Vi testade på massvis av olika rätter och vi gick därifrån supermätta och nöjda. HUR cool är inte lokalen? Dom hade verkligen tänkt igenom varje liten detalj och jag ville springa och fota i varenda vrå. Det + att det var god mat gör att det får högsta betyg. 

Kommentarer
Ellen

men wow! ser helt fantastiskt ut!

Datum: 2017-06-01 | Tid: 11:14:48
Hemsida: http://ellenlindberg.se
jenny

Sjukt tuffa bilder, ställer ser coolt ut! :)

Datum: 2017-06-01 | Tid: 11:35:50
Hemsida: http://nouw.com/jennyjungell
Jessica

Det där verkar ju vara en helt fantastisk restaurang! Hoppas någon använder konceptet här i Sverige, helst i Stockholm eller Göteborg. Skulle äta där hela tiden tror jag haha.

Datum: 2017-06-02 | Tid: 08:29:35
Hemsida: http://jessical.blo.gg/
Linnea

var väldigt likt restaurangen Surfers i stockholm - samma stuk av mat + inredning, oxå sjukt gott! :-)

Svar: Åh vad spännande, den får jag besöka nästa gång man är i huvudstaden :)
Isabella Johansson

Datum: 2017-06-04 | Tid: 15:54:33
Hemsida: http://lyckokatt.blogg.se
Linn

Åh, har läst din blogg i flera år och älskar den! Letar just nu inspiration till en förhoppningsvis kommande Amsterdamresa och dina inlägg är super! När du kollar upp restauranger inför resor; bokar du bord i förväg eller går ni bara dit och ser om det finns bord när ni är där? :)

Svar: SÅ kul att höra! Hoppas du fick lite tips inför resan från mina inlägg! Oftast brukar vi bara gå dit på drop-in, är det något populärt frukostställe brukar vi gå dit precis när det öppnar så man vet att man får plats och kan ta massa fina bilder innan det är proppat med folk :) Ha det bäst! Kram
Isabella Johansson

Datum: 2018-01-23 | Tid: 00:23:35
Hemsida:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail:

Hemsida:


Skriv din kommentar:

Trackback

Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Twitter
+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?