ÖGONBLICK FRÅN MIN DAG

2017-06-01 /  21:57:46
Idag vaknade jag runt 9.30-tiden, så skönt! Snabbt efter det så åkte jag och startade min morgon här ↑ på en juicebar vid Svingeln. Tog även med mig min dator och fixade lite bilder och skrev på inlägget som jag publicerade imorse.
 
Sedan promenerade jag hemåt och satte mig ute för att få lite sol på benen. Älskar att sitta på vår innergård i solen och lyssna på poddar, jag blir så lugn då. Poddar jag lyssnar på just nu: Penntricket, Tankar med..., Paula & Hugo och Spöktimmen. 
 
Efter att jag suttit på innergården fick jag sms om att mina bilder från den analoga kameran var färdiga! ÄNTLIGEN! Jag tog vagnen direkt för att hämta ut dom och här ovanför får ni en liten sneak peek. Jag har även lagt upp tre bilder på instagram, men imorgon ska jag berätta och visa mer här på bloggen!
 
Jag blev sugen på att gå ut i kvällssolen för att fota så jag svirade om till min nya klänning!
 
Åkte till mitt nya favoritställe som jag fann förra veckan, nämligen Stora Torp Slott. Så vackert och det finns en jättefin park på baksidan!
 
Ännu en liten sneak peek, här på en utav bilderna som jag fotade. Ska se till att publicera dom i helgen!
 
Har ni haft en bra dag? Min har varit så lugn och skön. Det har verkligen varit att jag "tar dagen som den kommer". Min pojkvän tyckte jag såg så lycklig och glad ut när jag kom hem på kvällen och jag känner verkligen att jag har sån energi. Vilken underbar känsla. Vi hörs mer imorgon, då ska jag visa upp alla bilder från den analoga rullen! ♥︎

Kommentarer
Ellen

smygtitten på klänningen ser väldigt fin ut! ser fram emot att få kika lite närmre på det :)

Datum: 2017-06-02 | Tid: 11:17:03
Hemsida: http://ellenlindberg.se
Amanda

Hur fina bilder som helst, ser bara för underbart ut <3

Datum: 2017-06-02 | Tid: 12:36:56
Hemsida: http://mandasdiary.devote.se
Sandra

Bloggen og bildene dine ❤️
Har ikke hørt podden selv, men mulig du også liker Skampodden 😊

Datum: 2017-06-02 | Tid: 13:05:25
Hemsida:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail:

Hemsida:


Skriv din kommentar:

Trackback

Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Twitter
+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?