VIKTORS KAFFE

2017-06-06 /  13:18:00
I fredags hade jag och min storasyster en riktig syster-dag! När vi är lediga tillsammans brukar vi göra heldagsplaner på vad vi ska gå och upptäcka just den dagen. Vi har en hel lista i våra mobiler med ställen vi vill besöka som innehåller allt från affärer, caféer, innergårdar eller ställen vi bara tycker ser fina ut. Det är så kul att beta av den listan och hela tiden lägga till nya saker! Så, i fredags började vi med att gå till Viktors Kaffe för en frukost. Vi gillade verkligen det stället! Mysigt och hundvänligt. Gillade även deras avokadoplantor i fönstret (skulle vilja prova mig på att odla några själv, men det får bli efter semestern isåfall). Sedan promenerade vi runt massvis i stan och kollade in lite ställen vi vill gå till i sommar. Vi köpte med oss smoothies på ett ställe i Linné och sedan tog vi en kaffe på Bar Centro. På kvällen åkte vi på jakt efter rapsfält och hade picknick mitt ute i ingenstans. Så bra dag! Längtar till nästa gång.
 
Så här såg jag ut ★ Jeanjacka & nätstrumpbyxor från Ginatricot, t-shirt från Levi's, jeans från och Monki skor från H&M.

Kommentarer
Carolina

Åh visitors kaffe är bäst. Brukade hänga där med Viktor och hans kusiner jämt. världens mysigaste

Datum: 2017-06-06 | Tid: 14:19:00
Hemsida: http://instagram.com/xrigo
Ellen

åh, det där fiket såg verkligen mysigt ut! förstår att du blev sugen på att odla avokado efter de där plantorna, så fina.

dina jeans, vad heter modellen? ser perfekta ut!

Svar: Dom heter "kimomo", har i tre olika tvättar, bästa jeansen!! :)
Isabella Johansson

Datum: 2017-06-06 | Tid: 15:27:01
Hemsida: http://ellenlindberg.se
Sara-Karolina

Älskar att läsa dina inlägg när du besöker mysiga ställen i Göteborg! Har också en lista i min telefon med ställen att dricka kaffe på, och de flesta som står uppskrivna kommer från din blogg, hehe!

Svar: Gud vad kul! Jag älskar att tipsa om ställen, kul att någon använder sig av dom :D Då kanske vi springer på varandra på något ställe en dag, vem vet :)
Isabella Johansson

Datum: 2017-06-15 | Tid: 12:48:38
Hemsida: http://nouw.com/sarakarolinas

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail:

Hemsida:


Skriv din kommentar:

Trackback

Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Twitter
+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?