SUNRISE IN VENICE

2017-03-29 /  15:13:14
Första heldagen i Venedig ställde vi klockan på 05.00 för att hinna fånga soluppgången. Detta är något jag har velat göra så länge när jag har varit ute och rest, men det har helt enkelt aldrig blivit av. Det har ofta blivit att man har nöjt sig med solnedgångar, men det här var något helt annat. Vi gick genom massvis av mörka gränder tidigt på morgonen med sikte mot Piazza San Marco. När vi väl kom dit hade solen inte hunnit komma upp ännu och det var lite molnigt. Gondolerna stod parkerade i vattnet och sakta men säkert fylldes torget med mer människor. Efter ett tag dök solen äntligen upp bakom molnen och den KÄNSLAN! Så vackert. Efter den här starten på morgonen så var vi redo för en heldag med äventyr i Venedig.
 
HAPPY GIRL!

SUNNY SUNDAY

2017-03-27 /  23:23:18
Den här helgen har jag för en gångs skull varit duktig och tagit med mig kameran. Ni fick ju följa med på en liten del av min lördag i det här inlägget, så nu tänkte jag göra samma sak med söndagen. Hoppas ni tycker det är kul!
 
Söndagen började på ett mysigt litet café där jag, mina två storasystrar och partners möttes upp för att äta frukost och fira min syster som fyllde år! Stället vi var på heter Alkemisten och ligger på Gustaf Dalénsgatan på Hisingen.
 
Jag beställde in en grillad macka, cappucino och lemonad. Efter en liten stund fick även en kanelbulle plats i magen.
 
Sedan åkte några av oss in mot stan för att hänga lite, leta locations och fota. Hittade det här fina stället med massor av turkosa dörrar, men det stod tyvärr bilar framför nästan alla. Får se till att åka dit någon annan dag och hoppas på mer tur!
 
Lyckades även hitta den här fina byggnaden som var minst lika fin. Om inte finare!
 
Hit vill jag gå i sommar igen och fota någon härlig outfit. Älskar den rosa och blåa färgen ihop.
 
Promenerade förbi massvis av härliga tulpaner på Avenyn. "Dom kan du fota av till ditt inlägg!", tyckte min syster. 🌷
 
Sedan satte vi oss på ett café i några timmar och bara tog det lugnt. På kvällen åkte jag och pojkvännen in till stan igen för söndagsbio. Det blev filmen "Lion" och den var SÅ bra. Kunde inte sluta gråta när eftertexterna rullade. Om ni inte redan har sett den så måste ni göra det. Jag älskar den här låten av Sia som spelas i slutet, den blir ännu mäktigare efter att man har sett filmen. Så mycket känslor.
 
Så, det var lite av min söndag i bilder! Nu är det dags att sova efter ett kvällspass på jobbet. Godnatt. ★ 

NEW DRESS

2017-03-26 /  18:31:00
dress ginatricot (here) / sunglasses ray-ban / necklaces ginatricot (here & here) / boots johnny bulls
 
VÅRVÄDER! Är så glad över att jag har varit ledig just den här helgen! Idag har jag haft på mig min nya klänning som jag kände mig så fin i. Längtar dock tills jag slipper ha boots och kan ha ett par fina sandaler till. Men den som väntar på något gott... Jag tänkte i alla fall berätta mer om min dag i nästa inlägg med lite bilder, ville först bara visa dagens outfit. Vad tycker ni om klänningen? ♥︎


Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?