FRÅN KAMERARULLEN

2017-05-27 /  22:40:12
Vänner! Det är sommar! Hur skönt? Det är därför bloggen har ekat lite tom. Borde egentligen bli bättre på att tidsinställa inlägg (har faktiskt några i utkastet) men samtidigt tycker jag det är tråkigt för jag gillar verkligen att sätta mig ner och skriva inlägg i stunden och publicera. Vi får se hur det blir! Här kommer iallafall några bilder från telefonen från den senaste veckan:
 
Jag har hängt på Liseberg för första gången i år! Hoppas på att spendera många sommarkvällar där.
 
Det var en liten foodtruck-festival där som vi kikade på. Annars strosade vi mest bara runt och spelade lite.
 
Min fina pojkvän för prick en vecka sedan. Det här är dagen efter hans 25-års dag som vi spenderade på stan.
 
En kväll hängde vi på Storköket och The Barn's uteservering. Det är sommartecken om något.
 
Hängde även en dag i Botaniska Trädgården. Hur fantastiskt är inte det här växthuset? Kaktusparadis!
 
Ett sött litet apelsinträd. Den här miljön fick mig verkligen att längta till semestern... Några veckor kvar..
 
Den här bilden är från ikväll. Efter att jag jobbat både igårkväll och idag på morgonen så ville jag ut och njuta lite av solen, så vi packade ihop våra saker och åkte och grillade.
  
Från i torsdags när vi gick ut och åt middag och jag invigde min gula blus från ginatricot! Älskar att använda färg nuförtiden.
 
Så, det var några ögonblick från den här veckan! Har ju faktiskt hunnit med en del trots jobb. Vi hörs snart igen. ♥︎

SUMMER VIBES

2017-05-20 /  17:19:27
In collaboration with ginatricot
 
Så här har jag sett ut idag! Min pojkvän fyllde år igår och då gav jag bland annat att jag skulle bjuda på brunch på Ritz idag. ÄLSKAR brunchen där. Stannade till och fotade några bilder efteråt (även med den analoga kameran) i min nya sommartopp från gina! Ni hittar den här. Sedan gick vi till Vans-butiken då han även fått ett presentkort av mig där. Han köpte ett par nya skor och sedan åkte vi hemåt och åt glass på Lejonet & Björnen. Älskar Göteborg dagar som dessa, staden får ett helt nytt liv och man får så mycket energi. Hoppas ni har det minst lika fint!

FOTA ANALOGT

2017-05-16 /  17:47:24
Idag hörrni, har jag äntligen köpt en rulle till min analoga kamera! Jag gick till en fotoaffär och fick hjälp med att sätta in den (det var så längesen jag gjorde det, senast var på gymnasiet) och dom i fotoaffären tyckte det var superkul att jag skulle försöka mig på det här. Dom sa även att kameran var i jättefint skick, så då blev jag ännu mer taggad! Jag köpte en filmrulle med färg och 36 bilder. Efteråt sprang jag till Trädgårdsföreningen och knäppte 10 bilder. Tänkte att jag ska ha som mål att göra slut på rullen fram till på söndag. Sedan tar det en vecka att framkalla bilderna. HUR KUL? Jag har ingen aning om hur det här kommer att bli, men det är det som är så spännande också. Kommer det ens bli några bilder? Kommer dom vara skarpa? Fortsättning följer... Så länge får ni lite bilder från min vanliga kamera som också hängde med på dagens äventyr:
 
Jag hade i princip Palmhuset för mig själv där jag gick och fotade och lyssnade på poddar. Älskar att vara ledig mitt i veckan.


Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?