FOTA ANALOGT

2017-05-16 /  17:47:24
Idag hörrni, har jag äntligen köpt en rulle till min analoga kamera! Jag gick till en fotoaffär och fick hjälp med att sätta in den (det var så längesen jag gjorde det, senast var på gymnasiet) och dom i fotoaffären tyckte det var superkul att jag skulle försöka mig på det här. Dom sa även att kameran var i jättefint skick, så då blev jag ännu mer taggad! Jag köpte en filmrulle med färg och 36 bilder. Efteråt sprang jag till Trädgårdsföreningen och knäppte 10 bilder. Tänkte att jag ska ha som mål att göra slut på rullen fram till på söndag. Sedan tar det en vecka att framkalla bilderna. HUR KUL? Jag har ingen aning om hur det här kommer att bli, men det är det som är så spännande också. Kommer det ens bli några bilder? Kommer dom vara skarpa? Fortsättning följer... Så länge får ni lite bilder från min vanliga kamera som också hängde med på dagens äventyr:
 
Jag hade i princip Palmhuset för mig själv där jag gick och fotade och lyssnade på poddar. Älskar att vara ledig mitt i veckan.

Kommentarer
Jenny

Åh, så kul hoppas att de blir bra bilder.

Jag har hittat en analog kamera som jag skulle vilja använda, fast måste köpa batteri till den först (om det fortfarande finns dessa korta)

Svar: Vad kul! Gå in till en fotoaffär så hjälper dom dig säkert :) kram
Isabella Johansson

Datum: 2017-05-17 | Tid: 07:43:20
Hemsida:
Cornelia

Alltså din blogg är så himla, himla mysig. Följer dig på bloglovin' sedan rätt länge och gillar verkligen när dina inlägg ploppar upp i flödet. Nu är jag dock inne på själva bloggen, och kom på mig själv med att ha klickat runt här inne i en liten evighet (dötid på jobbet hehheh) och dina bilder är så väldigt fina! Blir helt knäpp på dina matbilder också. Guuuhh.

Jag och en vän ska till Göteborg över helgen och om du har lust skulle jag mer än gärna ta emot lite tips på mysiga ställen att äta frukost eller fika på? Eller andra tips på sådant vi borde passa på att se/göra i Götet.

Ha en toppenfin dag och fortsätt blogga precis som du gör, hihi <3

Svar: Vad glad jag blir!! ♥︎Åh har inte tagit mig tid till att svara på kommentarer det senaste och nu är det ju lite för sent. Men jag hoppas att ni fick en underbar helg i Göteborg! <3
Isabella Johansson

Datum: 2017-05-17 | Tid: 15:43:28
Hemsida: http://corneliae.blogg.se/
Bella

Gud så kul! :D

Datum: 2017-05-17 | Tid: 17:38:57
Hemsida: http://nouw.com/jennyizabella
Alice Lindström

ohh vad spännande! Är också riktigt sugen på att skaffa en analog eller polaroid!

Datum: 2017-05-20 | Tid: 10:50:43
Hemsida: http://alicelindstrom.se/
Madeleine

Så kul! Vars har du köpt din analoga kamera? Är själv sugen på att införskaffa mig en sådan men vet inte var jag ska söka. :)

Svar: Fick den av mina systrar för några år sedan som budat hem den på Tradera :) kram!
Isabella Johansson

Datum: 2017-05-20 | Tid: 20:18:47
Hemsida:
Annelie

Hej, är en göteborgare som också är sugen på att fota analogt. Undrar vilken affär du gick till för att köpa rullen? Vart har du fått tag på kameran?
Ha en bra dag :)

Svar: Vad kul!! Jag gick in till Japanphoto vid Drottningtorget :) Kameran har mina systrar budat hem från Tradera! Kram
Isabella Johansson

Datum: 2017-05-24 | Tid: 10:58:35
Hemsida: http://vsco.co/annelieodman/images/1

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail:

Hemsida:


Skriv din kommentar:

Trackback

Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?