TRE FRÅN HELGEN

2017-05-08 /  11:31:03
Fredag: En liten bukett inför helgen!
 
Lördag: Solnedgång över Göteborg uppe på Snikens kulle.
 
Söndag: Dagens frukost med färska jordgubbar, blåbär och avokado. Så gott!
 
Här får ni tre bilder från helgen som har blivit över. Nu är det måndag och jag är redo för en ny vecka. Känner mig extra taggad den här veckan då vi bokade vad vi ska göra över våran sommarsemester igår... Vi ska nämligen roadtrippa ner till Balkan! Så igår bokade vi ett hotell i Montenegro som vi ska spendera några dagar på. Sedan ska vi fortsätta till Kosovo där även min pojkväns familj kommer att vara. Längtar så mycket nu! Jag känner verkligen vilken energi detta gav mig. Älskar att ha saker att se fram emot. Nu ska jag springa och boka tvättid, posta några paket och sedan ta spårvagnen till jobbet. Ha en fin måndag!

Kommentarer
Linnéa Flystam

Isabella har du någon erfarenhet av kompaktkameror?? Vill verkligen börja fota mer igen men systemkameran är så jobbig att bära med sig haha. Tänker om det kanske finns kompaktkameror som ändå tar BRA bilder, typ liknande vanliga systemkamerabilder (ej fullformat såklart)?? Tänker att om det är någon man ska fråga så är det du! Kram kram

Svar: Jag har faktiskt ingen kompaktkamera, kör bara med min system och i värsta fall mobilen! Hade en Canon G12 för ett tag sedan men blev ändå att jag använde den alldeles för sällan då jag tyckte det var mer värt att släpa med mig den stora kameran! Hoppas du kanske hittar någon annan som kan ge dig tips? kram!
Isabella Johansson

Datum: 2017-05-08 | Tid: 19:53:41
Hemsida: http://nouw.com/linneaflystam
Ellen

både så himla fin bukett, utsikt och kvällssol samt smoothiebowl!

Datum: 2017-05-08 | Tid: 20:08:24
Hemsida: http://ellenlindberg.se
Diman

avokado är livet!

Datum: 2017-05-09 | Tid: 01:23:10
Hemsida: http://nouw.com/dimandilir
TIDSTJUVEN

Men åh, härligt med en sommarresa att se fram emot! :) Själv har jag bara 5 ynka dagar semester i sommar, men tre av dem ska spenderas på en weekendresa till Köpenhamn med tjejgänget. <3 Känner att det kommer bli kanon!

Datum: 2017-05-10 | Tid: 23:11:10
Hemsida: http://tidstjuven.com/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail:

Hemsida:


Skriv din kommentar:

Trackback

Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Twitter
+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?