SPARKLE ON, DARLING

2017-10-23 /  20:47:00
In collaboration with ginatricot
 
Här är ett gäng bilder som jag har stylat och fotat i samarbete med Gina Tricot! Allting som är med på bilderna finns nu online eller i närmaste butik (utom skorna). Strumbyxor, glitter och accessoarer. ✨ Jag tycker det är så kul att fota sådana här grejer, kreativiteten och inspirationen bara flödar. Har ni någon favorit bland bilderna? Det vore så kul att höra!
 

GLOW WITH THE FLOW

2017-10-22 /  23:45:10
Jag brukar inte visa pressutskick så ofta här på bloggen, men vissa som verkligen sticker ut kan jag inte låta bli att inte skriva om! Det här kom även så lägligt då mina produkter hemma hade tagit slut och jag kände att jag ville prova på andra hudvårdsprodukter nu till hösten/vintern. Dom här fem produkterna fick jag i en necessär som det stod "Hello, your name is fabulous" på. 💘 Det är från ett rätt nystartat märke som heter Urban Gloss. Jag älskar designen och dom små peppiga citaten som antingen står i förpackningarna eller på produkterna. Min favorit hittills är Super Serum med Vitamin C, perfekt för min torra hy som jag alltid får så fort det blir kallt. Ni hittar alla produkter här (adlink). Det här fina utskicket kommer jag vara glad över länge!

BIG SLEEVES, BIG DREAMS

2017-10-15 /  19:39:28
In collaboration with Ivyrevel
 
Bara för att hösten och kylan är här behöver inte det betyda att klänningssäsongen är över! Jag tänker nämligen köra på klänningar med jeans under eller ett par lårhöga boots och en varm jacka. Den här klänningen från Ivyrevel hittar ni här och min rabattkod hos dom gäller fortfarande! För att få 20% på ett helt köp anger ni koden "isabellaajj20" i kassan. ♥


Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Twitter
+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?