EN VARM HÖSTDAG

2017-10-06 /  20:22:05
Ett skepp kommer lastat med massa bilder från gårdagen! Den spenderades i Botaniska trädgården och sedan blev det ett besök på ett rätt nytt glasställe vid Grönsakstorget. Det heter Gelaterian och glassen där var gudomlig! Solen sken hela dagen så vi kunde sitta utomhus och känna höstsolen värma i våra ansikten, helt underbart. Tänk om varje höstdag kunde vara så här.

Kommentarer
Joanna-livet med Aspergers syndrom och Bipolär sjukdom typ 2

Så mysigt

Datum: 2017-10-07 | Tid: 12:46:16
Hemsida: http://www.joannahalvardsson.se
Alexandra Wiberg

Det ser så mysigt ut och det låter verkligen som att ni hade en mysig höstdag!

Datum: 2017-10-07 | Tid: 16:23:04
Hemsida: http://nouw.com/alexandra_wiberg
Johanna

Så härliga bilder! Det ser supergott och mysigt ut! :)

Datum: 2017-10-08 | Tid: 16:32:53
Hemsida: http://nouw.com/johannashouse
Mina

Fantastiska bilder! Vad för objektiv använder du dig av till dessa?

Jag har en fråga! Jag har själv en Nikon och fotar alltid med min 35mm, men tycker den är så klumpig att ha med mig när jag reser. Då blir det oftast att kameran får stanna hemma på hotellrummet och resan blir oftast fotad med mobilbilder (vilket jag tycker är synd). Jag funderar därför på att införskaffa mig en kompaktkamera som är lättare att ta med sig. Har förstått det som att du är ute och reser en hel del så du kanske har några tips? Har du med någon sorts "resekamera" eller har du något speciellt objektiv?

Tack för svar!! Kram :-)

Svar: Tack snälla! Här har jag använt mig av två olika objektiv, 24mm samt 50mm :)Jag kan förstå din känsla, att kameran oftast lämnas hemma då den ofta känns klumpig! Så gjorde jag också ett tag, men en dag bestämde jag mig bara för att ta med den ut mer (speciellt på resor), för det blir så mycket roligare att fota enligt mig. Så jag släpar med mig min överallt... ;) Försöker ha lätta och smidiga objektiv istället så det inte blir allt för tungt. Har tyvärr inte så jättebra koll på vilka kompaktkameror som är bra nuförtiden, så kan inte ge dig något bra tips. Men jag hoppas att du hittar det du känner dig bekväm med, oavsett om du nu bestämmer för att ta med dig klumpen ut eller köpa en lite mindre kamera, haha! ♥ Ha det bäst :)
Isabella Johansson

Datum: 2017-10-09 | Tid: 20:47:47
Hemsida:
KikkiSandström

Väldigt fina bilder, märks att du älskar det du gör! Gillar dina fina bilder, alla växten och godsaker. Men DÖRREN slår det mesta. Den känns inbjudande...

KikkiSandström
Inspiratör & Författare

Svar: Så himla roligt att höra, tusen tack!
Isabella Johansson

Datum: 2017-10-11 | Tid: 08:08:07
Hemsida: http://kikkisandstrom.se
Rebecka

Måste bara fråga vart man kan hitta den där underbara dörren?? Så fina bilder!

Svar: Den ligger bland alla radhus längs med vägen till Botaniska Trädgården :)
Isabella Johansson

Datum: 2017-10-29 | Tid: 15:02:46
Hemsida: http://rebeckasofie.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail:

Hemsida:


Skriv din kommentar:

Trackback

Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Twitter
+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?