KAFÉ HÖGA NORD

2017-09-26 /  15:21:54
Några bilder från dagens lunch då vi besökte Kafé Höga Nord som har en jättefin innergård i närheten av Domkyrkan! Vi provade deras gulaschsoppa, smørrebrød och fläderlemonad vilket var supergott. Vi kommer verkligen gå tillbaka dit, speciellt för gulaschen! Medan vi åt låg min systers valp Mary och sov i våra famnar och vi kände bara att det var så självklart. Hur har vi klarat oss utan henne innan?
 
Köpte med mig en bukett solrosor hos Bunches på vägen hem. Det får man aldrig nog av.

THE LAST SUN RAYS

2017-09-25 /  19:52:28
 
 
 
 
Ikväll passade jag på att fota lite dom få minutrarna som kvällssolen lyste in genom vårt fönster. Det hinner bara ta en liten stund innan det här magiska, orangea ljuset är förbi och jag känner bara wow varje gång. Så vackert. Vad gillar ni min nya jeansjacka från Levi's? Jag tänkte att det är en klassiker som aldrig går ur tiden. En sån grej som barnbarnen kanske till och med kan ärva en dag... 💭

SMILE, IT'S SATURDAY

2017-09-23 /  15:12:07
Äntligen en ledig helg! Imorse vid 09.00 mötte vi min syster och hennes kille för frukost på Kafé Magasinet. Mary var också med vilket gjorde att det blev premiär för henne! Nu lär det nog bara bli hundvänliga caféer framöver 🐶  Efter frukosten tog vi bussen hem och nu har vi inga planer alls på hela dagen. Rätt skönt faktiskt. Nu är jag även ledig i fyra(!!) dagar och jag känner sånt lugn i kroppen. Jag har bara lite smågrejer planerade, saker som får mig att må bra. Så viktigt. Jag hoppas att ni får en superfin helg så hörs vi i dagarna! 
 
Vi bäddade in Mary i massa filtar som hon somnade gott i, precis som en liten burrito. Så fin.


Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?