DAY 1 IN AMSTERDAM

2017-09-07 /  18:08:43
I april åkte vi till Amsterdam och efter det har jag bara visat små glimtar från resan. Men nu är det äntligen dags för en bättre sammanställning om vad vi hittade på! Vi var där i tre heldagar och egentligen så hade jag tänkt att göra ett helt inlägg med alla dagar, men jag insåg att det skulle bli alldeles för långt. Så, här kommer dag 1 och så kommer dag 2 & 3 ihop i ett annat inlägg! Hoppas ni gillar det och får lite tips om ni planerar att göra samma resa. Amsterdam var en fantastisk stad och i framtiden hoppas jag att vi kommer åka tillbaka. Nu sätter vi igång!
 
Dag 1 startade vi med att äta frukost på Pluk. Vi älskade det stället!
 
Kolla så fint och mysigt!
 
Vad jag beställde + mitt fina sällskap.
 
Dom hade även en liten affär där inne där man kunde köpa lite fina saker. Jag älskar när caféer kombinerar mat med butik. 🌵
 
Sedan gick vi upp i Westerkerk för att se Amsterdam från ovan! Det ligger precis vid Anne Franks hus.
 
Vi promenerade runt massvis på dom nio gatorna (De Negen Straatjes) som låg bland alla kanaler och fina byggnader. Man kunde gå runt där i evigheter kändes det som.
 
Lite senare var det dags för lunch och då gick vi till ett ställe som jag hade kollat upp! Eller ja, jag hade kollat upp alla matställen som vi skulle besöka på resan, haha.. :) Metropolitain hette iallafall detta. Bra mat och härlig miljö! Det låg även nära shoppinggatan som vi gick lite på och där fanns bland annat: Urban Outfitters, Pull&Bear, Primark och Zara.
 
Min outfit för dagen! Skinnjacka från Jofama, tröja från Gina, byxor från Monki och skor från Zalando.
 
Min kärlek. Det här är nog den roligaste resan vi haft någonsin, så glad att jag fick uppleva den med dig. Och i efterhand har min kille sagt att det var efter den här resan som han bestämde sig för att fria till mig. Tänk, tre månader senare så gjorde han det. ♥
 
Efter att vi promenerat runt gick vi hem och vilade en stund, bytte kläder och gick till Skylounge för att kolla på solnedgången och dricka drinkar. Det kan ni läsa mer om här. Ett perfekt avslut på en perfekt första dag.

Kommentarer
Alexandra Wiberg

Det ser underbart ut! Jag har aldrig varit i Amsterdam, men skulle verkligen vilja åka dit, speciellt efter att ha sett alla dina, fina bilder! Vad fint att den resan fick en extra fin betydelse för er också <3

Svar: Hoppas du åker dit någongång!! :)♥︎
Isabella Johansson

Datum: 2017-09-07 | Tid: 20:48:16
Hemsida: http://nouw.com/alexandra_wiberg
Linnea

Längtar till dina andra inlägg om Amsterdam! Ska åka dit om ca 1 månad så letar en massa tips! <3 :D

Svar: Yey, då ska jag verkligen se till att publicera det om några dagar! Kul <3 ha en grym resa!
Isabella Johansson

Datum: 2017-09-13 | Tid: 20:14:33
Hemsida:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail:

Hemsida:


Skriv din kommentar:

Trackback

Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Twitter
+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?