DAY 2 & 3 IN AMSTERDAM

2017-09-17 /  18:42:46
Dag 1 i Amsterdam kan ni läsa om här. Nu sätter vi igång med dag 2 & 3!
 
Vi började dagen på MOOK Pancakes! Det var ett väldigt populärt ställe så vi fick köa en liten stund, men det skulle det definitivt vara värt!
 
När vi fick plats beställde vi päron och ananas-juice.
 
Och självklart deras pannkakor! Både jag och min kille älskar pannkakor så det är skoj att leta upp sånna här ställen när vi är ute och reser. GÅ HIT om ni är i Amsterdam!
 
Lite spontant bestämde vi oss för att hyra cyklar och upptäcka Amsterdams största stadspark Vondelpark! Det här var den perfekta dagen för det då vårsolen sken och faktiskt värmde.
 
Vid den här tiden på året var det tulpansäsong i Holland och det är ju bara för vackert. Efter några timmar i parken började vi bli hungriga så då gick vi till..
 
..det här häftiga matstället! Det heter Happyhappyjoyjoy och vill ni se mer av det här stället så har jag publicerat ett inlägg om det här.
 
Jag älskar att gå förbi sådana här fina detaljer i städer. "Flowers can't solve all problems but it's a great start" 🌷 Efter detta verkar vi inte ha gjort så mycket mer den dagen då jag bara har några foton från när vi promenerar runt. Så vi avslutar dag 2 här och ger oss in på dag 3!
 
Dagen började med en lång promenad för frukost på Corner Bakery!
 
Efter frukosten besökte vi en marknad som heter Albert Cuyp Market. Bara en liten stund efter började regnet falla för första gången på resan..
 
Då tog vi skydd inne på Bulls and Dogs och köpte milkshakes! I LOVE IT 🍪  Här kan ni läsa mer om det stället. Sedan gick vi in till centrum igen (allt det här låg i området De Pijp).
 
Vi gick runt lite på en nöjespark som låg mitt i stan (jag vet inte om det bara var något tillfälligt eller om den alltid ligger där?) innan vi gick hem och bytte om inför sista kvällen.
 
Den här staden. Så vacker.
 
Sista kvällen spenderades i Foodhallen där det fanns så mycket god mat att välja mellan så vi fick beslutsångest. Ni kan läsa mer om det härDagen efter gick flyget hem till Sverige igen efter tre underbara heldagar i Amsterdam. Jag hoppas verkligen vi kan åka tillbaka någon gång i framtiden. ♥

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail:

Hemsida:


Skriv din kommentar:

Trackback

Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?