SISTA SOMMARDAGEN

2017-09-14 /  22:29:00
Några vykort från den 22 augusti när jag och min storasyster tog färjan över till Brännö. Lite tidigare på morgonen hade jag hört morgonpratarna på radion säga att "nu är hösten här". Det tyckte inte vi. 08.04 avgick färjan från Saltholmen till Brännö Rödsten och prognosen visade strålande sol. Väl framme hyrde vi varsin gul cykel och cyklade upp till Utkiken för en fantastisk utsikt över alla öar. Sedan cyklade vi mot Ramsdalsbadet och spenderade många timmar i solen och åt ur vår picknickbag som vi hade med. Dagen avslutades på Brännö Varv Café där vi, i den sista kvällssolen, låg i ett par solstolar och bara njöt av att vi hade lyckats pricka in en sån här fin dag. Tänk att nästa år när vi ska ut på våra ö-utflykter, då kommer vi ha sällskap av fyrbenta lilla Mary. Som jag längtar.

Kommentarer
Diman

så härliga bilder!

Svar: Tack! ♥
Isabella Johansson

Datum: 2017-09-15 | Tid: 06:06:19
Hemsida: http://nouw.com/dimandilir
Olivia

Åh! Jag är uppvuxen på Brännö (den bästa av alla öarna i södra skärgården enligt mig). Kul att du hade en så fin dag här, på vintern kan man även komma tillbaka och åka skridskor på havet ifall man skulle vilja!

Svar: Men gud vad kul! Ön var så fin och mysig :) tack för tipset!
Isabella Johansson

Datum: 2017-09-15 | Tid: 18:23:46
Hemsida:
Emma

Mary i din cykelkorg <3

Datum: 2017-09-16 | Tid: 07:27:32
Hemsida:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail:

Hemsida:


Skriv din kommentar:

Trackback

Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Twitter
+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?