WE HAVE FOUND THE PLACE

2018-04-29 /  11:24:53
Igår tog jag och min kille bilen för att åka tre timmar inåt i landet. Närmare bestämt mot Småland och Växjö! Ja, vi har hittat stället där vi ska gifta oss. Det känns så bra!! På bilderna ovanför satt vi och planerade bröllopet lite smått och sedan fick vi en rundtur på slottet och fick se lite av rummen, salarna m.m. Vi är helt sålda. Det är så vackert! Vi båda älskar idén att gifta oss vid ett slott och spendera natten där tillsammans med alla gäster. Vi passade på att ta massvis av bilder utanför och gick bara runt och föreställde oss hur det skulle bli. Vi får gå runt och drömma ett tag till med tanke på att det är nästa år på sensommaren som bröllopet ska vara, men tiden kommer säkert gå fortare än vi tror. Så, vill ni se hur entrén till slottet ser ut?
 
HUR FINT? Tänk att nästa gång jag står här så gör jag det i min bröllopsklänning.
 
Jag sparar lite på dom andra bilderna ett tag. Hoppas ni vill hänga med på vår resa fram till den stora dagen. ♥︎

A DAY IN THE CITY

2018-04-28 /  22:33:00
Här är några våriga bilder från gårdagen! Äntligen så blommar alla rosa körsbärsblommor runtom i staden. Favoritställena är helt klart Seminarieparken (går dit varje år) samt Järntorget. Det finns även ett stort träd vid Svingeln som är riktigt vackert och värt ett besök. Man får ju passa på nu innan det är för sent! Idag har jag och min kille åkt på en liten roadtrip och hittat stället där vi ska gifta oss nästa år. Mycket känslor men åh så bra det känns! Så nu har jag startat en ny kategori på bloggen som kort och gott fick heta "Bröllop". Tycker ni det hade varit kul att läsa lite om det framöver? Jag älskar när ni kommer med åsikter om vad ni gillar att jag skriver om. ♥︎

NEW FAV PLACE

2018-04-27 /  20:30:39
Sååå, jag har hittat mitt nya favoritställe i Göteborg! Det är ett rätt nyöppnat ställe som heter Café Gazette och ligger vid Esperantoplatsen (i närheten av Järntorget). Jag gick runt och fotade lite för att visa er en del av stället, men har ni vägarna förbi tycker jag verkligen ni ska gå dit för att äta eller bara ta en kaffe. Det är hundvänligt också (vilket är ett plus då jag och min syster och hennes hund Mary lär hänga där hela tiden nu)! Jag blir så lycklig i själen när sådana här fina och sköna ställen öppnar i Göteborg. Älskade stad. Vill ni att jag ska sätta ihop en liten Göteborgs-guide på mina favoritställen till er? Det finns så många guldkorn i den här staden och jag är så glad över att bo här.


Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?