A QUICK STOP IN SAN FRANCISCO

2018-04-09 /  09:48:35
Innan vi reste hem från Hawaii så passade vi på att stanna till i San Francisco några dagar. Jag har velat åka till den staden i flera år och trots att vi inte hade så mycket tid den här gången så är jag glad för det vi fick se! Här kommer lite snapshots:
 
Backar, backar, backar. Väldigt jobbigt, men tur att det är så vackert. Det är värt tusen gånger om att promenera upp och ner för alla kullar.
 
Utanför vårt hotellfönster första kvällen. Älskar sådana här brandstegar på lägenhetshus!
 
☕️ - time!
 
Hur fin ingång? Det här stället heter Sightglass Coffee.
 
Det var minst lika fint där inne, speciellt när solen sken in.
 
Den första dagen kunde jag gå med klänning! Vi blev bortskämda med varma vindar och försommarvärme två av tre dagar (vilket inte är så vanligt i februari). Underbart.
 
Gillar verkligen att kombinera klänning ihop med byxor! Nu längtar man dock till säsongen med barbent.. :)
 
En dag åkte vi såklart över Golden Gate-bron och upp till utsikten. Vi tog lokalbussen över för endast några dollar, värt!
 
Så turistigt, men jag har alltid velat uppleva det här. Wow. Fler bilder kan ni se i det här inlägget.
 
Även den här dagen hade vi varma vindar så vi stannade där uppe och upptäckte ett par timmar. Ingen stress, då är det som bäst.
 
Det var solsken varje dag i San Francisco vilket gjorde ljuset magiskt på alla bilder. Vilket flyt.
 
Se bara här!
 
Kalifornien-solen som värmer i ansiktet. 💛
 
En annan vinkel på bron som även får avsluta det här inlägget. Den sista dagen hann vi även med att åka ut till Alcatraz Island vilket också är en typisk turistgrej, men det är det jag älskar med resor: kombinationen av mindre lite mer gömda ställen ihop med dom turistiga sevärdheterna man bara "måste" se. Håller ni med?

Kommentarer
Ellen

så himla, himla fint!

Datum: 2018-04-11 | Tid: 09:08:13
Hemsida: http://ellenlindberg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail:

Hemsida:


Skriv din kommentar:

Trackback

Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?