SECOND HAND I LIMMARED

2018-04-07 /  16:31:34
Hej lördag! Idag har jag varit iväg på en second hand-tur i Limmared. Det tog strax över en timme med bil från Göteborg att komma dit, en alldeles lagom färd. Jag har aldrig varit där innan och trots att det ska vara så litet så har dom hela 14 second hand-butiker! Det var så mysigt. Jag kan verkligen rekommendera att åka dit (affärerna har öppet tisdagar och lördagar). Jag passade på att ta lite bilder med mobilen, så här får ni en liten guide till några av butikerna (mina favoriter av alla fjorton):
 
Vi börjar med den här butiken: Torpdröm. Den ligger på Storgatan 40 (alla butiker ligger kring den gatan i princip). Där inne var det precis som butiken heter: en torpdröm! Man vill bara köpa en sommarstuga och inreda med allting där inne. Här ifrån fick jag med mig en rund skärbräda med handtag.
 
All-ting: Här inne fanns det både antikt och second hand och det gulligaste var nog hunden Charlie som låg i en fåtölj där inne och höll koll på alla gäster. 🐶
 
Släktens loppis: En butik med mer loppis-känsla över det hela! Allt låg inte perfekt och man fick verkligen ha ögonen öppna och leta efter sina fynd bland alla prylar.
 
Antikcity: Här inne köpte jag ingenting men jag älskade att gå runt och kika här. Massvis av fina antika saker, bruna flaskor och retroporslin.
 
Retro 50-70 tal: Min favoritbutik av allihopa! Här inne köpte jag en mässingljusstake och en citruspress i glas. I en utav antikaffärerna tvärs över gatan tog dom 150:- för en likadan citruspress, men här fick jag en för 30:-. Fynd!
 
Andra handen: I den här butiken köpte jag inte heller någonting, men det var som två bilder upp (Antikcity), det var mest bara så fint att gå runt och kolla och drömma sig bort bland alla prylar.
 
Det här var sex stycken utav mina favoritbutiker. En till second hand som låg en liten bit bort från dessa butiker var Butik Återbruk (Storgatan 70), där köpte jag en blomvas för endast 15:-. Efter allt second hand-shoppande så gick vi och åt på Glasets Hus. Så fint och god mat! Vi satt i deras växthus, åt gulaschsoppa och kände solen värma. Så härlig dag. Har ni varit i Limmared någon gång? Om inte, tycker jag verkligen att ni ska det!

Kommentarer
Elsa

Vilka mysiga butiker du har hittat! Kommer man få se fynden du gjort i ett inlägg framöver?

Datum: 2018-04-08 | Tid: 14:07:26
Hemsida: http://nouw.com/elsaengberg

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail:

Hemsida:


Skriv din kommentar:

Trackback

Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?