GOLDEN STATE OF MIND

2018-02-21 /  10:34:43
Första blogginlägget på riktigt länge! Från hemmaplan också. Innan vi reste hem från Hawaii så stannade vi till några dagar i San Francisco och här är från en utav dagarna när en dröm gick i uppfyllelse: nämligen att få se Golden Gate Bridge. Så mäktigt! Vi hade även så tur med vädret, sol och varma vindar. Wow! Ska sätta mig ner och visa ännu mer bilder för er i dagarna. Känner att jag inte orkar stressa fram något, så vi hörs i nästa blogginlägg. Ha det fint till dess!
 
Jag älskar att uppfylla drömmar.

HAWAII

2018-02-04 /  07:29:43
 
Aloha! Just nu befinner jag mig på Hawaii och njuter av alla vackra omgivningar. Vi har en del kvar av resan så jag ville bara kika in här för att säga att jag uppdaterar när jag kommer hem igen. Men! Följ med mig på instagram under tiden om ni känner för det: @isabellaajj. Här ovanför är dom bilderna jag har publicerat än så länge från resan. Hoppas vi ses där. Nu ska jag fortsätta njuta av semestern. 🌞


Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?