MIN ANDRA ANALOGA RULLE

2018-06-23 /  11:44:47
Förra året berättade jag här på bloggen att jag ville börja använda min analoga kamera mer och det har väl gått så där det sista. Min första rulle hade jag som mål att fota klart på bara en vecka (resultatet kan ni se och läsa om här) och den här nya efter det... ja.. den har ju suttit i sedan dess = sedan juni förra året. Men i torsdags förra veckan lämnade jag äntligen in den här rullen och häromdagen fick jag resultatet i mina händer. På ett sätt var det lite roligt för jag hade ingen aning om vad jag hade knäppt för bilder, så många kom som en överraskning. Här får ni ett urval av mina foton!
 
Från en sommarkväll förra året när jag fotade ute på ett fält. Jag hade verkligen inget minne av att jag fotade med min analoga kameran den här kvällen så det var en av bilderna som blev en överraskning.
 
Stora Torp Slott här i Göteborg, ett utav mina favoritställen att fota vid. Det är alltid så lugnt och skönt där och på baksidan av slottet är det perfekt att hänga om kvällarna för att grilla.
 
Kafé Magasinet. ♥︎
 
Tycker verkligen kameran lyckas fånga alla färger så fint.
 
Från rapsfältet för några veckor sedan (resultatet från systemkameran kan ni se här). Lite kul att jämföra mellan analogt och digitalt, trots samma ställe så blir det två helt olika känslor i bilderna.
 
Visst är det så fint i sin enkelhet?
 
Dom senaste veckorna har jag fotat en del vid havet då det har varit så fint väder och många dagar och kvällar har spenderats just där. Dom här följande bilderna är fotade vid samma ställe men vid olika tillfällen: Sillvik.
 
Det är nog det nya favoritstället! Här lyckades jag fånga en som var ute och kitesurfade på vågorna en kväll.
 
Vilka underbara sommardagar vi fick i maj, visst?
 
Vill man ha en heldag vid havet i Göteborg är det hit man ska åka. På dagen får man bad från klipporna och på kvällen får man uppleva solnedgången (som har en speciell plats i mitt hjärta).
 
Men det är alltid här mina dagar slutar, i vår älskade lägenhet i Lunden.
 
Det var det ni fick se från den här framkallningen! För er som undrar fotar jag analogt med en Canon AV-1. Nu har jag laddat en ny rulle med 36 bilder som jag ska göra slut på under en vecka. För imorgon åker vi till Gotland. Älskade semester, så efterlängtad du varit. Ha det bäst tills vi hörs nästa gång. ♥

Kommentarer
Moa

Så fina bilder verkligen! Ser fram emot resultatet du får på Gotland 🌻

Svar: Yay, jag med!! :)
Isabella Johansson

Datum: 2018-06-23 | Tid: 12:16:49
Hemsida: http://Nouw.com/moahakansdotter
Bella

Så vackra bilder! <3

Datum: 2018-06-24 | Tid: 18:44:15
Hemsida: http://nouw.com/jennyizabella
Amanda%20Persson

men åh vad fina bilder!! alltid så kul att se din uppdatering! kram på dig :)

Datum: 2018-06-24 | Tid: 19:44:23
Hemsida: http://nouw.com/aperssons
Emilia

Så vackra bilder!!

Datum: 2018-07-07 | Tid: 11:35:23
Hemsida:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail:

Hemsida:


Skriv din kommentar:

Trackback

Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?