4 DAYS OFF

2018-03-16 /  23:17:02
Yaaaay, så här glad är jag över att det är fredag och fyra dagars ledighet väntar! Imorgon bitti rullar tåget mot Köpenhamn och det ska bli sjukt kul. Jag är så trött både mentalt och fysiskt efter den här veckan på jobbet, så det ska bli riktigt skönt att komma iväg och bara få tänka på annat. Innan jag ska gå och lägga mig tänkte jag bara uppmärksamma två fina och kloka kommentarer från det här inlägget. Det är Emma och Moa som har skrivit dom:
 
"Viktigt inlägg i dessa dagar då många känner en press över att prestera på sociala medier! Man kanske inte behöver dokumentera allting utan bara kan göra något för sig själv och för att man själv vill och tycker om det. Det är flera gånger jag kommit på mig själv att, det här gör jag "bara" för en bra och fin instagram post. Medans kaffet står och kallnar och man egentligen inte tycker salladen är god utan den ser bara nyttig och fin ut på instagram. Mina tankar kan ofta gå i dessa banor och det är ju helt fel! Bra tankeställande inlägg. Kram på dig!"
 
"Tack för detta inlägget! Jag är själv inne i en sån period i livet då allting känns tufft och man börjar fundera på det man gör i livet för att man själv ska må bra. Så vill bara säga tack helt enkelt. Blir så glad varje gång jag går in på din blogg. Kram"
 
Så fint! Hoppas ni får en bra helg så hörs vi nästa vecka. ♥
 
Solnedgången utanför vårt fönster ikväll (som även gjorde det magiska ljuset på bilderna här ovanför).

Kommentarer
Michelle

Åh vart kommer din marmor-skärbräda med göteborg ifrån? :)

Svar: Åh, det är en skärbräda och ett grytunderlägg! Ser faktiskt ut som det satt ihop nu, men det är två olika saker :) Men visst hade det varit snyggt om det stod Göteborg så där på skärbrädan!
Isabella Johansson

Datum: 2018-03-17 | Tid: 08:56:33
Hemsida:
Louise

Ha en mysig helg. :)

Datum: 2018-03-17 | Tid: 17:25:57
Hemsida:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail:

Hemsida:


Skriv din kommentar:

Trackback

Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?