SAKER SOM GÖR MIG GLAD

2018-03-06 /  11:52:11
Hej på er! Ni har säkert märkt av min frånvaro här på bloggen. Jag vet inte varför, men jag har känt mig lite nere det senaste. Efter att jag kom hem från resan har jag känt någon slags tomhet. Jag har känt att livet inte bara är att ta för givet. Att göra det jag mår bra av för stunden. Det låter ju som en självklarhet, men ibland tar prestationsångesten över och att jag hela tiden måste vara och visa mitt bästa jag både i verkliga livet och på sociala medier. Herregud, vad sjukt det är egentligen. I det långa loppet mår jag inte bra av att känna den ständiga pressen. Det får vara slut med det nu.
 
Jag passade på att göra en liten lista på saker som gör mig glad just nu. Sånt som jag mår bra av.
 
- Jag är glad över att jag gick upp lite tidigare idag innan jobbet för att gå ut i snön och köpa frukt och bär till en god frukost.
 
- Om lite mindre än två veckor ska vi ta tåget till Köpenhamn för en weekend + gå på Harry Styles konsert. Längtar.
 
- Jag och min kille har förmodligen hittat ett ställe och datum när vi ska gifta oss! Vi ska åka och kika på stället i slutet av april, förhoppningsvis är allting som vi hoppats på så vi kan boka. 2019 blir året.
 
- I helgen har vi passat den här sötnosen! Det var första gången hon sov hemma hos oss utan sin matte och det gick jättebra. Det var mest jag som var nervös då jag hela tiden vill att hon ska ha det så bra som möjligt. I förrgår blev hon åtta månader och imorgon ska jag följa med på hundsim och på torsdag ska vi ha en frukostdejt! Att träffa Mary gör mig glad.
 
- En självklar punkt: att VÅREN är på väg! Det är helt plötsligt mycket ljusare ute längre och även om det har varit kallt dom senaste veckorna så får vi se det som att det blir en varm sommar (hoppas....)!
 
- Och på tal om bröllop så har jag hittat min klänning som jag ska ha på mig när min syster gifter sig i september! Dock är den alldeles för lång så jag måste lämna in den till någon skräddare som kan sy upp den (jag har hört att det kostar en del?). Men det får jag göra om ett tag när jag har hittat vilka skor jag ska ha till. Visst är färgen underbar?
 
Det var några punkter på sådant som gör mig lite extra glad just nu. Jag hade säkert kunnat göra fler, men tiden börjar rusa iväg och jag måste hinna med vagnen för ett kvällspass på jobbet. Men även en sådan sak gör mig tacksam. Att jag har möjligheten och hälsan för att jobba och varje dag känna att jag gör någon skillnad. Även om jag inte alltid är så pepp när klockan ringer 05:30 på morgonen för det tidiga skiftet, haha.. :)
 
I det stora hela, så glöm inte: gör det ni mår bra av. ♥

Kommentarer
Alice

Så fin klänning! Jag sydde upp en balklänning hos Cityskräddarna i Göteborg, det blev väldigt bra och det var inte farligt dyrt (250 kronor betalade jag). Hoppas det vänder för dig snart, inte roligt att vara deppig. Kram!

Svar: Oh, det var ju inte alls farligt dyrt! Ska kolla upp det stället, tack för tipset! :) ♥
Isabella Johansson

Datum: 2018-03-06 | Tid: 17:11:15
Hemsida:
Elin [ n e v n a r i e n ]

Men alltså VAD KUL ATT NI SKA GIFTA ER! 😍 Massa massa gratiis! :D :D :D

Svar: Tack!!! :D
Isabella Johansson

Datum: 2018-03-06 | Tid: 21:19:02
Hemsida: http://nevnarien.se/
Linn

Hoppas du får bättre tankar,och du har ju en hel del kul att se fram emot! :)

Svar: Tack fina ♥
Isabella Johansson

Datum: 2018-03-07 | Tid: 19:36:52
Hemsida:
Moa

Viktigt inlägg i dessa dagar då många känner en press över att prestera på sociala medier! Man kanske inte behöver dokumentera allting utan bara kan göra något för sig själv och för att man själv vill och tycker om det. Det är flera gånger jag kommit på mig själv att, det här gör jag "bara" för en bra och fin instagram post. Medans kaffet står och kallnar och man egentligen inte tycker salladen är god utan den ser bara nyttig och fin ut på instagram. Mina tankar kan ofta gå i dessa banor och det är ju helt fel!
Bra tankeställande inlägg.
Kram på dig!

Svar: Så klok är du! Ha det bäst ♥
Isabella Johansson

Datum: 2018-03-08 | Tid: 16:54:04
Hemsida:
Emma

Tack för detta inlägget! Jag är själv inne i en sån period i livet då allting känns tufft och man börjar fundera på det man gör i livet för att man själv ska må bra. Så vill bara säga tack helt enkelt. Blir så glad varje gång jag går in på din blogg. Kram

Svar: Fina du. Hoppas det vänder för dig snart ♥ Det gör mig glad över att du blir glad genom att gå in och kika här. Se, vi kunde göra varandra glada :) Kram
Isabella Johansson

Datum: 2018-03-09 | Tid: 16:22:50
Hemsida:
Bella

Så mysigt att planera bröllop! :D

Svar: Ja verkligen! Det känns så kul :D
Isabella Johansson

Datum: 2018-03-12 | Tid: 17:33:09
Hemsida: http://nouw.com/jennyizabella
Amanda Johansson

Hej ❤️ fantastisk blogg du har! Har följt din blogg i flera år, du är en inspiration! Blev förälskad i dina soffkuddar som finns i bakgrunden på en av bilderna, vart har du hittat dem? De skulle passa perfekt i min nya lägenhet 🌞

Svar: Gud så kul att höra, tusen tack!! Dom är från H&M Home, så fina! Kram
Isabella Johansson

Datum: 2018-03-25 | Tid: 16:58:58
Hemsida:
Lina

Wow vilken klänning! Vart är den ifrån?

Svar: Den är från asos! :)
Isabella Johansson

Datum: 2018-04-19 | Tid: 08:28:32
Hemsida:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail:

Hemsida:


Skriv din kommentar:

Trackback

Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?