EKOLOGISK HUDVÅRD

2018-05-09 /  15:59:46
I betalt samarbete med Jolie Beauty
 
Vänner! Det här samarbetet ihop med Jolie Beauty är jag så glad över. Det är ett rätt nytt företag som säljer naturlig & ekologisk hudvård på nätet. Dom säljer endast varumärken som är 100 procent rena = har inga skadliga ingredienser. För några veckor sedan fick jag hem ett paket med ett gäng produkter som jag tänkte visa upp i det här inlägget. Det känns så skönt att ha fått prova på dom i några veckor för att det verkligen ska kännas genuint, ibland kan det nämligen bli rätt "stressigt" vid vissa samarbeten, men det här känns så bra. Så, på med morgonrocken och ta en kopp kaffe. Vi kör!
 
Först ut är dom här tre produkterna från PATYKA som är ett märke från Paris. Vid morgonrutinen har jag först använt ansiktskrämen som är i mitten. På sidan beskrivs den som bra mot känslig hud samt att den minskar hudirritationer och rodnande. Jag gillar den! Efter det har jag använt ögonkrämen (berättar mer om den i nästa bild) och sist använt sprayen till höger som ska skydda, återfukta och detoxa huden i ett! Den känns så fräsch att spraya i ansiktet.
 
Min favorit: Energising Eye Gel. Den här är så uppfriskande att ta kring ögat att det fick bli min favorit! Det är en liten roller som man smetar ut krämen med (så smidigt) och den kyler så skönt.
 
Här är en närmare bild. Vill aldrig att den ska ta slut.. :)
 
Nu till den mest spännande produkten: ett 100% naturligt pulver för tandblekning! Det här är ju väldigt populärt just nu. Så här enkelt går det till: man doppar tandborsten i pulvret, borstar tänderna i små cirkelrörelser i två minuter och sköljer sedan ur munnen. Det ser väldigt roligt ut då man blir helt kolsvart i munnen, haha!
 
Till sist är den här lilla flaskan som jag använt när jag velat skämma bort huden riktigt ordentligt. Det är ett serum som bland annat innehåller massvis av oljor med Vitamin C och A. Jag älskar att smörja in sådant här i huden!
 
Ett litet pumptryck är allt man behöver för att lyxa till det och massera in i huden. På hemsidan beskriver dom att serumet är "som att få Hawaiisolsken på flaska". Behöver jag säga mer än så? Här hittar ni det.
 
Det var det jag hade att visa upp för den här gången! Feminin styrka, hållbarhet, globalt arbete, 100 procent säkra och effektiva naturkosmetiska produkter på ett och samma ställe. Det är Jolie Beauty det. Självklart ska ni få en rabattkod om ni är intresserade av någon utav produkterna ovan eller kanske hittar era egna favoriter. "TINKERBELLA" ger er 15% rabatt (gäller inte på reavaror eller på varumärken Kjaer Weis, May Lindstrom Skin, Kypris, In Fiore, NUORI eller Josh Rosebrook) fram till den 13 maj. Klicka här för att komma till hela sortimentet.

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail:

Hemsida:


Skriv din kommentar:

Trackback

Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?