WE ARE COMING FOR YOU, EDINBURGH

2019-01-16 /  14:41:11
 
Några bilder från Edinburgh 2016. Häromdagen bokade vi flygbiljetter inför vår bröllopsresa som vi ska göra i augusti! Så roligt!! Vi har länge varit inställda på vart vi vill åka på bröllopsresa och destinationen blir alltså Skottland i tre veckor. Min kille har aldrig varit där innan så det ska bli så kul att uppleva det ihop. Än så länge har vi bara bokat flyg till och från Edinburgh, så någon dag ska jag sätta mig ner och planera in allting mer i detalj! Om ni har några tips på ställen, boenden, eller ja, vad som helst i Skottland, så får ni jättegärna skriva! 

LUGNET

2019-01-14 /  21:46:54
Efter en jobbhelg så har jag haft en ledig måndag och det resulterade i en liten utflykt till skogen! Det var så magiskt där!! Vill tillbaka dit och fota. Det kändes verkligen som en sagovärld så jag var bara tvungen att stanna till här och ta några snabba porträtt. Naturen gör mig lugn.
 
Längs med vägen hem stannade vi till lite snabbt för att ta ett kort på månen. Trots att mina fingrar höll på att ramla av på grund av kylan så var det värt det.. :)

X3

2019-01-11 /  22:38:45
Tre stycken bilder som jag knäppte av idag. Det blev lite testbilder innan jag och min kille skulle ta lite foton ihop. Vi ska nämligen skicka ut Save the date-kort inför bröllopet som är i augusti och då behövde vi lite foton på oss. Nu inväntar vi bara beställningar från olika sidor och sedan är det dags att börja skicka ut korten till alla gäster. Så spännande!! Jag ska visa er hur det ser ut när allt är färdigt. Nu är det dock dags för mig att sova för att orka med jobbet imorgon bitti. God natt. 🌚


Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?