Nu har vi börjat flyttningen ! Mitt nya rum..

2009-08-31 /  09:01:49

Lite uppdatering ifrån mig..! Har ju flyttat hela helgen som många av er vet om (skrev ju det i inlägget innan) därav inga uppdateringar. Just nu sitter jag iallafall i den nya lägenheten, och vi har väl fått ordning på en del saker. Jag visar er mitt nya rum ovanför iallafall, fast inga möbler än ;). Beställde en ny säng igår på mio som kommer om någon vecka. Ska även fixa nytt skrivbord, data & tv. Så ni kommer säkert få hänga med här på bloggen när jag fixar i ordning mitt nya rum, det låter väl skojj :D?

Så i veckan kommer vi fortsätta med flytten till den nya lägenheten, så jag vet inte riktigt hur det blir med uppdateringarna. Vi har inte riktigt fixat bredband och sånt här än, så det blir lite trassligt :/. MEN! Jag har ju lovat er, att när vi kommit i ordning i lägenheten kommer det vara dagliga uppdateringar som vanligt. Puss på er! :)


Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?