Blommor

2009-07-31 /  23:55:05
Igår hann jag verkligen inte blogga alls mycket, men jag struntar i att bortförklara mig och går rakt på sak. Igår bakade jag, Olivia & Mirjam kladdkaka och hyrde film. Det tog ungefär 20 min  för oss att bestämma vilken film det skulle bli... till slut blev det "Irene Huss", efter vi upptäckt att vi hade sett alla "Wallander" och "Beck" ;).

Vad har jag gjort idag då? Dagen har spenderats hos farmor & farfar, där det blandannat blivit blåbärs-plockning. Vi fick faktiskt ihop en del! Och nu ikväll har jag sett på bio, det blev "Sommar med Göran". Jag berättar om det lite senare eller imorgon... :) Så, sagt & gjort, förlåt för den dåliga uppdateringen helt enkelt!


Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?