2015 ÅRSRESUMÉ

2015-12-30 /  23:17:00
Jag startade året med att lägga mina sparpengar på en ny fullformatskamera och jag var så glad!! En dröm gick i uppfyllelse och att ha fått föreviga det här året med den här kameran har varit underbart.
 
Jag och pojkvännen firade vår 3-års dag med övernattning på Upper House i Göteborg med spa och restaurangbesök.
 
I början på året tog jag beslutet att börja plugga till undersköterska och den här bilden togs när jag precis kommit hem efter att ha skrivit mitt första prov! Tänka sig, nu har jag gjort klart två terminer och nu är det bara några månader kvar..
 
En outfit från i början på februari + mitt nya hår! Jag ville verkligen ha en förändring så det fick bli kort och superblont.
 
Jag har grejat mycket med inredning här hemma och äntligen fått en lägenhet som verkligen känns som vårt hem ♥︎
 
En till outfit i mitt korta hår.
 
En detaljbild i väntan på våren.. Måste använda den här kappan mer nästa vår!
 
I början på mars åkte jag och pojkvännen upp för en weekend i Stockholm där vi bland annat gick på Game of Thrones-utställningen! Annars turistade vi mest och myste i huvudstaden.
 
Årets första dag med med riktiga vårkänslor spenderades ute på öarna i Göteborgs skärgård.
 
Vi åt mumsiga tacos på Tacos&Tequila i Göteborg.
 
Över påsken åkte jag, mina systrar och mamma till fantastiska Rom! Vi hade gett det till mamma i 50-års present (hon har alltid drömt om att åka dit) och resan visade sig bli helt underbar. Fy vad jag längtar tillbaka nu.
 
Lekte lite med vårsolen som sken in genom sovrumsfönstret. 
 
Våren började komma på riktigt och jag gick ut på min favoritåker för att fota där för första gången i år! 
 
Spenderade en heldag i Göteborg för att fota dessa underbara körsbärsträd. MÅSTE dit nästa år igen!
 
I maj fyllde min pojkvän år och jag lagade en english breakfast här hemma för att överraska med flyg+hotell till London! Vi skulle åka redan om en månad.
 
I slutet på maj var det dags för Summerburst, dock hade jag bara köpt ett endagspass, för nästa dag....
 
...åkte jag och min bästis en vecka till Kroatien! Det var en sån skön vecka med massvis av sol och bad. Måste tillbaka!
 
Sista kvällen i vår lilla stad.
 
När vi kom hem från Kroatien hade sommaren börjat komma till Sverige så jag och pojkvännen grillade och åt jordgubbar uppe på ett berg.
 
Vi åkte iväg på vår weekend till London vilket även den var så lyckad ♥︎
 
När jag kom hem från London så gick jag och min fina vän på One Directions konsert på Ullevi! Vilken magisk kväll det var, ååååhh!!
 
När dom heta sommardagarna kom och jag väl var ledig från jobbet spenderades dom ute på kusten..
 
..och när dag blev till kväll grillade vi tills solen gick ner. Saknar dom här kvällarna så mycket!
 
Mötte upp Emma Grann en sommarkväll för en fotografering! Tog lite outfitbilder och väntade sedan in det perfekta motljuset för att fota ute på rapsfältet.
 
Det här är min favoritbild från den kvällen. Magiskt.
 
Sedan packade jag resväskan ännu en gång för att åka till...
 
..Barcelona! Det blev en väldigt snabb visit där tillsammans med mina syskon och alla partners men vi hann med att hänga på stranden och vara typiska turister!
 
En favoritbild från den här sommaren som jag fotograferade ute på åkern en varm augustikväll.
 
Spenderade en kväll ute på bryggan och började känna att det var dags att ta tillvara på dom sista sommardagarna.
 
Jag och pojkvännen tog en biltur där vi hittade det här fantastiska stället att fotografera på vilket visade sig bli dom sista sommarbilderna för det här året. 
 
När det blev höst och september tog jag och min syster vårt pick och pack och drog till Zakynthos i en vecka! Där hyrde vi en bil och upptäckte hela den fantastiska ön.
 
Den här videon sammanfattar vår underbara resa! Nästa år vill vi verkligen resa till någon ny grekisk ö.
 
Så kom vi hem till Sverige och hösten igen där vi en kväll hade date night med hamburgare och bio.
 
Jag köpte ett nytt objektiv (24mm) som jag sprang ut och testade i höstsolen.
 
Fick hem min nya (rosa!) iphone!
 
Hade en höstplåtning för att föreviga alla underbara färger.
 
Jag fyllde år och åkte upp till Stockholm för att gå på Madonnas konsert med mamma!
 
Ja, sedan kom december med en himla fart och jag kände att jag behövde landa lite då min kropp gått på högvarv hela hösten. Lite lov och mysiga dagar i väntan på julen var precis vad jag behövde.
 
SÅ! Hur många orkade läsa hela vägen hit? :) Jag har haft ett helt underbart år och jag är så glad nu när jag blickar tillbaka på allting. Det har hänt så mycket. Jag har börjat plugga, jag har rest väldigt mycket och sett många nya platser, jag har jobbat och vuxit otroligt mycket i mig själv. Nu på hösten och vintern har jag inte dokumenterat lika mycket här på bloggen då jag satsat all min tid på skola, praktik och jobb. Det har varit så kämpigt och det är många gånger jag har velat lägga mig ner och bara ge upp. Får jag säga att jag är stolt över mig själv? För isåfall är jag det. Jag har lyckats ta mig igenom alla upp- och nedgångar och i slutändan bara blivit starkare. Tack 2015 för det här året, nu är jag så nyfiken på vart 2016 bär mig.


Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?