FREDAGSPASTA // RECEPT

2016-02-26 /  23:28:00
Dags att laga mat!
 
Börja med att hacka gul lök, paprika, chili, champinjoner och stek sedan allting i olivolja. Pressa sedan i vitlöken. 
 
Lägg i paprika och sugarsnaps och stek lite till.
 
Dags att krydda! Krydda med salt, peppar, cayennepeppar och citronpeppar. Cayennepeppar är min favoritkrydda, men var försiktig med den bara då det lätt kan bli väldigt starkt.. ;)
 
Sänk värmen och i med kräftstjärtarna.
 
Häll strax därefter i en liten burk med lätt crème fraiche och en fiskbuljongtärning. Rör om och låt puttra en stund. Glöm inte att koka pasta under tiden.
 
Klart!
 
Vet inte hur många gånger jag har lagat den här kräftstjärtspastan nu men det är ALLTID lika gott! Det bästa är att man kan välja själv vilka grönsaker man vill ha i beroende på vad man gillar. Tror jag ska prova ha sparris i nästa gång! Måste även säga att detta är perfekt för matlådor, blir nästan godare när man värmer upp det dagen efter, mmmm..


Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?