GÖTEBORGS FINASTE ORANGERI

2017-08-25 /  11:55:28
På den här fina innergården har jag spenderat många dagar i sommar. Antingen bara för en kaffe mitt på dagen eller för att dela på en kanna sangria på kvällen. I onsdags innan jobbet bestämde vi oss för att gå dit lite tidigare och äta frukost och jag måste bara säga att jag blir lika överraskad varje gång jag kliver in på den här mysiga innergården. Det måste vara bland det finaste i Göteborg. Vi frågade personalen om det kommer vara öppet även under vintern och dom svarade "ja!". HUR fint? Kommer spendera varje kylig dag där inne och drömma mig bort till våren och sommaren. Det här kommer nog göra det betydligt mycket enklare att överleva ännu en vinter.
 
Kafé Magasinet och Olssons Vin har det här orangeriet ihop och ni finner det på Tredje Långgatan. Ses vi där?

Kommentarer
MALIN

Vilket underbart och mysigt ställe! Kram

Datum: 2017-08-26 | Tid: 16:47:49
Hemsida: http://malinkirstine.se
Josefine Andersson

Alltså, åh! Så mysigt!

Jag och syrran gick dit efter att ha sett detta! Var i Göteborg i helgen och har verkligen noll koll på Göteborg. Vi beställde en sådandär kanna Sangria. Tack för tipset! Det var verkligen ett kalasställe!

Svar: Gud vad roligt att tipset kom till användning! Och att ni beställde en kanna sangria, mums! :)
Isabella Johansson

Datum: 2017-08-28 | Tid: 20:40:24
Hemsida: http://josefineandersson.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail:

Hemsida:


Skriv din kommentar:

Trackback

Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?