PERFECT DENIM

2018-08-26 /  10:43:50
In collaboration with ginatricot
 
Jeanssäsongen är här och Gina Tricot har som vanligt fått in dom snyggaste modellerna! Jag hade smått beslutsångest när jag skulle välja mina favoriter, men till slut fick det bli dom här ovanför. Modellen heter Sanna straight jeans och färgen är baby blue. 👖 Vad tycker ni om dom?
 
Nu när vi ändå är igång kan vi väl ta en närmare till på den här koftan också? Känns som att jag använt den varje dag sen jag fick hem den, haha. Jag älskar färgen och ärmarna. Jag gick upp två storlekar i den för jag ville ha den lite oversize och det visade sig bli precis så som jag ville ha det! Den här är i storlek M och den finns här.
 
Titta så fin!! Jag matchade den tillsammans med min topp som finns här. Tyckte det blev så fint att mixa två jordnära toner med koftan som är i lite mörkare beige och toppen som är i en ljusare version.
 
Här ser ni även jeansen lite närmare. Jag tog storlek 34 och ni finner dom här. Idag (26 augusti) är sista dagen då Gina Tricot har 25% off på alla denimvaror. Hittar ni något fint så passa på att klicka hem det idag vetja. 💘


Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?