SEMESTERUPPDATERING

2018-07-24 /  20:50:16
Sedan jag sist skrev här på bloggen har jag fortsatt att njuta av min tre veckors semester. Jag har ju redan visat er lite från Gotland där jag spenderade min första vecka (det kommer mer bilder)! Efter det fortsatte semestern på hemmaplan med bad, sol och hav varje dag. En kväll var vi även och såg Ed Sheeran på Ullevi vilket var helt fantastiskt.
 
Det var så skönt att för en gångs skull ha lite semester här hemma, annars brukar jag alltid planera att resa bort. Men det här hoppas jag blir en repris på nästa år. Älskade Göteborg.
 
För att avrunda semestern åkte jag även iväg till Wien för en weekend. Där mötte jag upp min syster och hennes sambo som var ute och tågluffade genom Östeuropa. Så kul att möta upp dom halvvägs! Ja, allt har verkligen varit så bra. Här tog jag en bild när vi åt Phở en utav kvällarna. Mitt nya beroende.
 
Semesterveckorna har inneburit en hel del äventyr. En dag åkte jag, lillasyster och storasyster ut på cykelsemester i Norra skärgården där vi åkte runt och besökte Öckerö, Hönö och Hälsö. För visst har vädret varit helt otroligt? Man tror knappt att det är sant. Dock har jag funderat mycket på det här med alla skogsbränder och att det här ett bevis på klimatförändringarna som sker.
 
Ska det ske sådana här saker för att vi människor ska vakna upp? Vakna upp och inse vad som händer med vår värld? Det är rätt läskigt. Utöver cykelsemester ute på öarna besökte vi det här rosa paradiset en kväll vid namn Más. Där åt vi peruansk mat och drack lemonad. Lemonad har verkligen varit min semesterdricka under dom här veckorna.
 
Vi har lyckats hitta den nya favoritstranden: Stråvalla strand. Jag som älskar stränder med höga sanddynor blev så glad när jag fann den här! Neråt mot Varberg och Falkenberg kryllar det ju av sådana här stränder, men det kan bli rätt långt att åka för bara över en dag. Den här är mer lagom, 40 minuter från Göteborg och man är framme. Så här har vi spenderat några utav dom mest soliga dagarna.
 
När vi var i Wien skapade vi massvis av fina minnen. Jag ska se till att göra ett inlägg och berätta mer! Det var första gången jag var där och intrycket var att staden var större än förväntat och att det fanns vackra husfasader på i princip varje gata. Sista dagen besökte vi nöjesparken Prater i hettan och där knäppte jag bilden ovanför. Nu är jag tillbaka på jobbet igen men jag passar på att ta tillvara på varenda ledig minut. För det är ju faktiskt sommar ett bra tag till, visst?


Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?