THE PERFECT BREAKFAST

2018-06-28 /  23:21:00
Gotland fortsätter att leverera! Vilka otroligt fina dagar vi har haft, och än är det inte över. Det är verkligen så mycket inspirerande miljöer här att jag blir tokig! Här är ett ställe som vi svängde förbi i förrgår för lite frukost innan färden ner mot södra Gotland fortsatte. Det var ett mysigt litet pensionat med frukostbuffé och den finaste trädgården med en hängmatta(!). I framtiden vill jag ha en prick likadan.
 
Jag tror jag flyttar in.

Kommentarer
ISA

Du borde gå till Café Gula Huset!! Främst för att jag vill se bilder därifrån ;) Var i Visby förra sommaren men just det caféet var fullsatt varje gång vi gick förbi :(

Svar: Åh, vi var faktiskt där sista dagen! Men ja, det var väldigt populärt men vi lyckades få ett bord :) Tog dock inte så mycket bilder då det var väldigt mycket folk. Hoppas du lyckas besöka det nästa gång!!
Isabella Johansson

Datum: 2018-06-30 | Tid: 12:29:42
Hemsida: http://isabyl.se
Sanna

Åh vilka fina bilder och vad mysigt det ser ut!
Vad heter pensionatet? Vi ska också till Gotland i sommar och hade varit så mysigt att stanna till där :)
Kram!

Datum: 2018-07-02 | Tid: 00:51:11
Hemsida:
Hemma Hos Felicia

ååh vilket mysigt café! Den frukosten hade jag inte tackat nej till! :)

Datum: 2018-07-30 | Tid: 19:30:27
Hemsida: http://feliciahblogg.webblogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail:

Hemsida:


Skriv din kommentar:

Trackback

Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?