FLOWER CHILD

2018-05-25 /  01:45:45
Wow wow wow! Igår tog jag bilen ner mot Kungsbacka på jakt efter rapsfält vilket slutade i en perfekt fotokväll. Förra året var jag för sent ute och bönderna hade redan hunnit skörda alla fina rapsblommor, så det här året ville jag verkligen hinna fånga det på bild.
 
Så, kan vi bara börja med att kika på det här fina setet? Jag hämtade ut ett litet paket från ginatricot strax innan jag åkte ut på mitt fotoäventyr och det kändes som ödet sa att det var detta jag skulle ha på mig! Toppen hittar ni här och kjolen här. Nu fortsätter vi med resultatet från bilderna...
 
Ljuset var verkligen perfekt och jag njöt av varje sekund jag var där på fältet. Förutom när solen hade gått ner och jag hade fotat klart och myggorna började komma (första myggbetten för i år, haha).. Men utöver det hade den här kvällen verkligen allt som jag önskade mig i fotoväg. Vi avslutar med en utav mina favoritbilder från kvällen:
 
Vad tycker ni? 🌾


Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?