BRÖLLOPSHELG PÅ ÖSTERLEN

2018-09-24 /  22:54:00
Onsdag. För fem dagar sedan åkte jag och min kille ner mot Österlen för att träffa min syster och hennes blivande man för en hel bröllopshelg! Vi åkte ner lite tidigare än alla andra då jag skulle hjälpa till med dukningen och alla dekorationer på bröllopet. Här gick vi en promenad den första kvällen och redan då kände jag ett pirr i magen över att hela den här helgen skulle bli fantastisk.
 
Torsdag. Här vaknade vi upp varje morgon med hösten som smög sig på utanför fönstret. Uppe på kullen ser man festlokalen skymta som vi skulle spendera hela den här torsdagen i för att förbereda inför bröllopsfesten till helgen.
 
Här hade vi precis lyft massvis av bord och stolar, slängt på dukarna och börjat packa upp porslinet. Allt detta porslin är second hand som min syster har samlat på i över två år. Vi har åkt runt hur mycket som helst för att hitta dom perfekta tallrikarna, glasen, besticken, ljusstakarna och vaserna. Det var så kul att äntligen få börja duka upp allt som jag och min syster har planerat för så länge nu! Att få se vår vision bli till verklighet.
 
Vår lilla hjälpreda: Eonni. 🐶
 
Fredag. Alla gästerna ankom till Österlen och bröllopshelgen kunde börja. Det blev mingel och korvgrillning!
 
Lördag. Den stora dagen var här! På morgonen sminkade och fixade jag håret på den blivande bruden innan brudparet sprang iväg för att ta bilder med sin fotograf. Sedan svirade jag om till min klänning och laddade upp inför vigseln.
 
Här är jag och min stiliga kille. Under vigseln var det mobil- och kameraförbud då fotografen dom hade anlitat för dagen fick sköta alla foton. Istället fick vi gäster bara sitta och njuta av allt det vackra. Dom vigde sig i en gammal teater och det var så fint! Äntligen sa dom ja till varandra.
 
Sedan vandrade vi tillbaka till lokalen där det var dukat för fest! Jag lyckades fånga den här bilden på min syster som gick och satte sin brudbukett i vasen på honnörsbordet.
 
Så himla vacker.
 
Jag passade på att fota lite av dukningen innan alla satte sig till bords och här ser ni lite av hur allt blev.
 
Jag och min syster blev så nöjda! Vi har gjort allting ihop. Från att sy alla dukar, linneservetter till att designa programmen, namnskyltar m.m. Så kul att se allt på plats. ♥
 
Här var min plats för kvällen!
 
Här är en till grej som jag och min syster fixat inför bröllopet. Vi har betsat en lastpall, gjort en gäster-skylt, pimpat med en ljusslinga och vips så hade vi ett ställe att hänga upp bilder på alla gäster! Så jag och min andra storasyster fick som projekt innan alla gäster satte sig tills bords att fotografera polaroider på alla och sedan hänga upp resultatet med små klädnypor.
 
Här är en annan fin grej som min syster hittade inspiration från på pinterest. Istället för att ha en hederlig gästbok fick alla gäster skriva en eller flera lappar och lägga i en utav flaskorna som bestämde om hur många år brudparet ska få läsa dom.
 
Här är dom. ♥
 
Sedan var det dags att sätta sig till bords och njuta av massa god mat, tal och underhållning.
 
Det bjöds på grillbuffé! Precis i min smak.
 
En bild på mig och min kille. Du gör mig så lycklig.
 
Jag och min lillasyster sprang ut snabbt en stund för att fånga det här fina kvällsljuset.
 
Kolla bara!! 
 
Min fantastiska klänning för dagen har jag köpt på asos från deras bridesmaid-kollektion.
 
Sedan har jag inte så många fler bilder att visa så den här får avsluta den här fantastiska helgen. Natten fortsatte med massvis av dans och sedan alldeles för lite sömn. Men wow vilken helg! Bästa någonsin. Kärlek rakt igenom.


Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?