LEDIG MITT I VECKAN

2019-01-31 /  22:19:53
Det tråkigaste med att jobba inom vården är nog alla dessa helgpass som behövs göras. Men jag försöker se det positivt, så när en sådan vecka kommer så betyder det ju att jag får min lilla "helg" mitt i veckan! Det är faktiskt riktigt skönt att kunna vara ledig en onsdag och torsdag ibland. Då får man lite tid för sig själv. Jag har passat på att fota lite med mobilen under dom här två dagarna så nu får ni följa med och se vad jag har hittat på!
 
Onsdag. Jag tog en lång sovmorgon, fick ett bud med den här fantastiska tröjan(!!) och sedan fotograferade jag massa bilder här hemma. Ni ska få se mer i nästa inlägg.
 
Vid 17:00 begav jag mig mot Dubbel Dubbel vid Polhemsplatsen för middag. Jag har väl berättat innan att jag, min kille, min syster och hennes man går på nya restauranger en gång i månaden? Vi började med det för två år sedan och nu går vi alltså in på det tredje året! Så skoj. Vi har även en bok där vi skriver om alla olika ställen och ger dom betyg. Så idag, först ut för det här året, var det min tur att välja restaurang.
 
Älskar sån här mat! Dumplings och dim sum är deras specialité. Min favorit blev den rätten längst ner i bild, nämligen wokad brysselkål. Deras bao bun var också så god!
 
Torsdag. Min kille jobbade kväll så vi kunde vakna upp ihop och ha en lugn morgon tillsammans hemma. När han åkte iväg till jobbet så gjorde jag mig redo för att möta upp min syster på stan.
 
Vi gick och kikade i lite affärer och jag fick syn på det här underbara setet hos Gina! Tyvärr var byxorna lite för stora men jackan kanske blir fin att ha i vår?
 
Det här hade jag på mig idag förresten. Älskar färgen på bodyn!
 
Sedan gick jag och hämtade ut min vigselring som jag beställde för några veckor sedan. Aahhh den är så fin!! Vet inte om jag är väldigt tidig kanske med tanke på att vi ska gifta oss i augusti? Haha! Jag har iallafall provat att ha på mig ringen hela dagen idag, men nu får den väl tyvärr ligga och vila fram till den stora dagen... :)
 
Sedan gick vi och åt poké bowls på ett ställe jag velat gå till ett bra tag. Det heter Poh-Keh och ligger på Teatergatan.
 
Vi mixade våra egna bowls och det blev så gott! Efter den här lunchen skulle vi gå och få massage.
 
Det här stället låg jättenära där vi bokat tid för massagen, så nästa vecka ska vi upprepa den här proceduren. Först poké bowls och sedan massage! Inte mig emot. :) Imorgon bitti är jag tillbaka på jobbet igen, men efter dom här två bra dagarna så känner jag mig redo. Hoppas ni får en fin helg!


Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?