FEM BILDER FRÅN IDAG

2019-01-10 /  20:32:12
Imorse ringde klockan vid åtta och då möttes jag av den här fantastiska himlen utanför fönstret. Då fixade jag i ordning mig snabbt, kokade tevatten till termosen och packade ner det sista i picknickkorgen.
 
Vi skulle nämligen ta färjan över till Hönö! Min ena syster fick nämligen en drönare när hon fyllde år och vi ville åka ut dit för att provflyga och ta massa bilder. Så himla roligt! Här är vi i hamnen på Fotö.
 
Så söt i sin jacka och scarf, haha!
 
Efter besöket i den norra skärgården åkte vi till ett hundvänligt café som heter Flickorna på Färjenäs. Hon i kassan sade att det är det näst äldsta cafét i Göteborg (precis efter Ahlströms konditori). Älskar platser med historia! Det här har varit här sedan 1906. Undra hur många som har fikat här genom tiderna...
 
På cafét drack vi varm choklad och värmde oss efter dagen. Sedan åkte jag hemåt och har i princip bara hängt i soffan fram till nu. Inte mig emot. Härligt avslut på en underbar dag!

Kommentarer
Moa

Underbara bilder!

Datum: 2019-01-11 | Tid: 14:34:06
Hemsida: http://nouw.com/moahakansdotter
Jenny

Om du älskar gamla kaféer som har historia, så måste jag tipsa om Westerlunds 50-tals kafé i Lunde (I Höga kusten), vid sandöbron så mysigt på sommaren, fanns ett 50-tals kafé i Hälla (vid gränsen till Västerbotten), också men de är stängt och troligtvis sålt.

Svar: Roligt tips!! :)
Isabella Johansson

Datum: 2019-01-11 | Tid: 21:53:17
Hemsida:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail:

Hemsida:


Skriv din kommentar:

Trackback

Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?