FÖRSTA LEDIGA DAGEN PÅ 2019

2019-01-05 /  17:47:55
Efter några timmar på stan fick jag syn på det här magiska ljuset och var bara tvungen att ta några härliga bilder innan det var dags att åka hemåt! Här var klockan halv tre och solen var påväg ner över hustaken. Älskar det mjuka och orangea ljuset så mycket. Idag fick min kappa från Gina Tricot värma mig! 🐻 Invigde även mina rosa manchesterbyxor från Monki. Jag köpte dom i höstas men dom har inte kommit till användning förrän nu. Vad ska ni göra ikväll? Igårkväll kollade jag på filmen "Love, Simon", så om ni inte har några planer tycker jag verkligen ni ska kolla på den! Så bra! Vi ska förmodligen kolla det sista avsnittet av serien "YOU" som finns på Netflix och bara mysa här hemma. En kväll precis i min smak.

Kommentarer
Sandra

Hej!
När jag tog studenten så började jag jobba som undersköterska och jag kommer ihåg hur mycket det värmde i hjärtat när jag läste ett inlägg du skrev en gång. Jag fick ofta höra "vadå vill du jobba som undersköterska..?". Har för mig att du skrev att du jobbade inom vården och att du trivdes. Jag vet inte, det kändes skönt att höra i det är prestationssamhället :) Så till min fråga! Är du fortfarande inom vården eller vad jobbar du med nu? Kram!

Svar: Hej! Åh vad kul att du jobbar som undersköterska! Jajamen, jag jobbar fortfarande kvar. Jag blev ju färdigutbildad för 2,5 år sedan och sedan dess har jag jobbat på Sahlgrenska på en akutavdelning. Innan dess jobbade jag i hemtjänsten :)Jag får höra frågor väldigt ofta som "Jaha, vad är dina planer nu då? Ska du inte läsa vidare till sjuksköterska?" "Jaha, är du bara undersköterska?". Det är precis som att man inte får "nöja" sig, utan man är "bara" en undersköterska. AHH! Men innerst inne vet både du och jag vilket jobb vi gör och vi får tyvärr kämpa lite för att ge undersköterske-titeln det beröm den förtjänar. Ha det bäst och lycka till med jobbet! Glöm inte att det du gör är så värdefullt. ♥
Isabella Johansson

Datum: 2019-01-05 | Tid: 18:33:41
Hemsida:
Bella

Låter härligt! Måste ta mig tid att se Love, Simon inom kort! Har bara hört bra saker om den :)

Svar: Ja, gör det och skriv vad du tyckte sen!! :)
Isabella Johansson

Datum: 2019-01-08 | Tid: 21:24:24
Hemsida: http://nouw.com/jennyizabella

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail:

Hemsida:


Skriv din kommentar:

Trackback

Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?