SAVE THE DATE

2019-01-29 /  16:43:09
Äntligen kan jag visa upp våra "Save the date"-kort inför bröllopet! Vi skickade ut dom i torsdags förra veckan och det verkar som att dom flesta har nått fram. Så nu är det dags att ni får se dom här på bloggen med! Jag vet att en del av er har efterfrågat bröllopsinlägg, stämmer det? Om ni tycker det är roligt så postar jag gärna inlägg på vägen fram till den stora dagen med förberedelser och allt annat som hör till.
 
Här är kortet! Jag har designat det själv i Photoshop och sedan beställt korten på en sida där man kunde ladda upp sina egna designs. Jag är så nöjd! Typsnitten har jag laddat ner från dafont och resten av krumelurerna har jag målat själv. Just det här Save the date-kortet ville jag hålla rätt simpelt och inbjudan som skickas ut senare kommer även den att gå i samma tema.
 
Jag hade en liten tanke om att jag ville skicka med något mer roligt tillsammans med kortet, så för några veckor sedan tog vi lite bilder ihop. Sedan beställde jag hem massvis av fotoremsor så det blev lite fotoautomat-känsla över det hela.
 
Sedan köpte jag små klädnypor på Panduro att fästa fotoremsorna med. Vi beställde även hem röd lack och en sigillstämpel till kuverten.
 
Och så här blev resultatet med klädnypan och kortet.
 
Sedan var det dags att packa ner alla kort i kuverten, tända ett ljus, smälta lacken och försegla kuverten. Det var lite svårt att få till det fint, men samtidigt ska det ju inte vara helt "perfekt" heller. :)
 
På sigillstämpeln hade vi köpt bokstaven "B" i en gammaldags stil. Det är första bokstaven på det efternamn vi ska dela efter bröllopet. Och ja, sedan var det bara att posta iväg alla kuvert! Nu när vi har skickat iväg korten så känns allting mer verkligt. Ska fundera på när dom "riktiga" inbjudningarna ska skickas ut nu bara. Tänk, nu har vi mycket fint att se fram emot!

Kommentarer
Sofi

Stort JAAAA till alla bröllopsrelaterade inlägg! :D

Svar: Yaaayy!! 😍
Isabella Johansson

Datum: 2019-01-29 | Tid: 17:01:49
Hemsida:
Linnéa

Tycker det ska bli fantastiskt roligt att följa. Har läst din blogg till och från sen 2011 och känns så roligt att även få hänga med nu! 💞

Svar: Herregud, så länge?! Helt galet 😍 så roligt!! Kul att du fortfarande kikar in. <3
Isabella Johansson

Datum: 2019-01-29 | Tid: 17:42:57
Hemsida:
Madeleine

Vill jättegärna följa resan mot bröllopet på din fina blogg! :)

Datum: 2019-01-29 | Tid: 19:48:35
Hemsida:
MALIN

Så himla fint! Ska bli så kul att följa er resa! Kram

Svar: ♥♥♥♥
Isabella Johansson

Datum: 2019-01-30 | Tid: 00:00:09
Hemsida: http://malinkirstine.se
Helena - Oh darling, let's be adventurers

Så otroligt fina save the date kort! :) Grattis till bröllopet också förresten. Kan man säga det redan nu? :)

Svar: Tack!! Ja det tycker jag, haha! :) ♥
Isabella Johansson

Datum: 2019-01-30 | Tid: 00:10:06
Hemsida: http://https://www.ohdarling.org
Moa

Wow så fina!!

Svar: Tusen tack!! :)
Isabella Johansson

Datum: 2019-01-31 | Tid: 12:12:06
Hemsida: http://nouw.com/moahakansdotter
Shara

Jaaa snälla fler bröllopsinlägg!! Tittar in på din blogg då och då och har gjort det i snart 10 år vilket känns helt sjukt! Så mitt hjärta tog värsta skuttet när jag såg att ni skulle gifta er :) Stort grattis, så himla roligt att ha följt dig så länge och "växa upp" med dig.

Svar: Alltså hur sjukt!! Så länge! ♥ Och tack snälla du, jag blir så glad! Ha det bäst ♥
Isabella Johansson

Datum: 2019-01-31 | Tid: 21:25:06
Hemsida:
Ebba

Jaa bröllopsinlägg är jättekul! Och så fina kort verkligen!! Vilken sida använde du där du laddade upp din egna design? Letar efter en sån sida då jag också vill göra mina egna inbjudningskort till min student men har inte hittat någon än. Och följde du någon tutorial? Tänkte på vad man ska använda för format i photoshop så det blir bra kvalité <3

Svar: Yay kul att höra!! Jag beställde från Smartphoto, deras "enkla fotokort" och sedan valde jag designa ditt egna kort. Angående storleken så kikade jag på hur stor kortet skulle vara som jag beställde (i detta fall var det ju kvadratiskt så det var bara att öppna ett kvadratiskt dokument i Photoshop, ju större upplösning desto bättre!). Våra inbjudningskort som ska skickas ut senare är i storleken 10x14,3cm, så då skrev jag in den storleken när jag öppnade ett dokument i PS. Hoppas dina studentkort blir fina! Kram
Isabella Johansson

Datum: 2019-02-02 | Tid: 04:49:50
Hemsida:
Alicia

JA JA JA till bröllopsinlägg <3<3 Har ni hittat bröllopsfotograf än förresten?

Svar: yaaayy!! Ja, vi har bokat en bröllopsfotograf som jag hittat via Instagram! Kommer bli superbra! <3
Isabella Johansson

Datum: 2019-02-05 | Tid: 20:07:45
Hemsida: http://devote.se/aliciaeleonore
Nathalie

Jaa, jag vill jättegärna läsa om förberedelser och allt möjligt inför bröllopet. Så kul :D Och vad fina save-the-date-korten blev!

Svar: Såå roligt att höra och tack snälla :D
Isabella Johansson

Datum: 2019-02-13 | Tid: 23:05:49
Hemsida:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail:

Hemsida:


Skriv din kommentar:

Trackback

Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?