WE ARE COMING FOR YOU, EDINBURGH

2019-01-16 /  14:41:11
 
Några bilder från Edinburgh 2016. Häromdagen bokade vi flygbiljetter inför vår bröllopsresa som vi ska göra i augusti! Så roligt!! Vi har länge varit inställda på vart vi vill åka på bröllopsresa och destinationen blir alltså Skottland i tre veckor. Min kille har aldrig varit där innan så det ska bli så kul att uppleva det ihop. Än så länge har vi bara bokat flyg till och från Edinburgh, så någon dag ska jag sätta mig ner och planera in allting mer i detalj! Om ni har några tips på ställen, boenden, eller ja, vad som helst i Skottland, så får ni jättegärna skriva! 

Kommentarer
ISA

Åh, CANT WAIT att få se dina bilder därifrån sen, haha! Eller ni kanske bara vill vara i stunden utan sociala medier, anyhow: så mysigt för er!

Svar: Haha jag lär fota massvis!!! Svårt att inte göra det där förmodar jag 😍
Isabella Johansson

Datum: 2019-01-16 | Tid: 14:53:43
Hemsida: http://isabyl.se
Helena - Oh darling, let's be adventurers

Åh va spännande! Har aldrig varit i varken Skottland eller Edinburgh så har inga tips, men ser fram emot att läsa allt om resan sen! :)

Svar: Jaa, ser så fram emot resan med! Lovar att visa massvis sen :D
Isabella Johansson

Datum: 2019-01-16 | Tid: 16:02:13
Hemsida: http://https://www.ohdarling.org
MALIN

GUD vad roligt! Skulle gärna vilja åka dit! Kram

Datum: 2019-01-16 | Tid: 16:20:38
Hemsida: http://malinkirstine.se
Emilia

Hej, har bott och pluggat här i tre år och älskar verkligen staden själv.
Mina favoritsaker att se i Edinburgh: Stockbridge och Dean Village, National Museum of Scotland, Calton Hill, Slottet, Botanical Gardens.
Mysiga restauranger/brunch ställen i Edi: Bar Italia, Miros Cantina Mexicana (bästa nachos), Papii, Montpeliers, Smoke Stack, Hula Juice Bar
Saker i övriga Skottland: Isle of Skye (allt där är helt magiskt, är dock större ö än man tror så man behöver några dagar för att se allt), Stonehaven och Dunnottar Castle, West end i Glasgow, Dunrobin castle, Loch Muick, Glencoe

Det är mina favoritställen, hör gärna av dig om du har mer frågor :)

PS. Kommer även vara The Fringe på i Edi om ni kommer hit i Augusti så var förberedda på att det kommer vara packat med turister

Svar: Vilken lyckost som bott där i tre år!! Så underbar stad :) Tusen tack för alla dina tips. Jag har skrivit ner dom allihop!!
Isabella Johansson

Datum: 2019-01-20 | Tid: 11:36:35
Hemsida:
Hanna

Åh va kul! Har just flyttat hem efter fyra år på uni i Edinburgh och saknar det verkligen så mkt! Om ni vill bort från turistkaoset i de centrala delarna är områdena Marchmont och Bruntsfield supermysiga och har massor med mysiga matställen, tex Montpeliers som är perfekt för brunch! Närmare det centrala campuset finns också Checkpoint och Ting Thai som också har riktigt god mat!

Svar: Tusen tack för tipsen!! Den där Montpeliers ser ju så fint och gott ut, stjärnmarkerade den på kartan :) tack för tipsen om dom lite lugnare områdena också, vi lär nog vandra runt där och bara njuta för ja, det lär nog bli en del turister inne i stadskärnan! Tack igen ♥
Isabella Johansson

Datum: 2019-01-20 | Tid: 14:22:13
Hemsida:
Emelie

Har du några tips på boende? Det ser ju fantastiskt ut som på bilderna ovan!

Svar: Jag minns inte var vi bodde första gången, min syster hade bokat något litet mysigt familjehotell! Men jag tänkte jag ska kika på airbnb nu och kanske hyra någon lägenhet i Edinburgh? Kram!
Isabella Johansson

Datum: 2019-01-22 | Tid: 14:36:42
Hemsida:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail:

Hemsida:


Skriv din kommentar:

Trackback

Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?