INTE EN HELT VANLIG TORSDAG...

2019-03-15 /  01:04:17
Idag var det äntligen dags för min systers hund, Eonni, att fylla fem år! Hela familjen blev bjudna på kalas och jag hade laddat upp med tre stycken paket.
 
Jag älskar att slå in och göra personliga paket! I den här boxen så låg det en scarf till Eonni och en matchande scrunchie i samma tyg till min syster. Jag lyckades knåpa ihop det på symaskinen förra veckan.
 
Om vi ska ta det hela från början så var det den här inbjudan som landade i brevlådan för några veckor sedan. Pug paw-ty, hur kan man tacka nej till det?
 
Födelsedagstjejen. 🐶🎈
 
Jag och min syster gick all in med dekorationen, haha!
 
Så söta vimplar! Allting är i princip köpt på Lagerhaus, dom har fått in så mycket härliga festprylar nu.
 
Härliga ranunklar på bordet, tända ljus och massvis av färger. Älskar att planera, pynta och dekorera!
 
Det bjöds på mat som var inspirerad från Lady och Lufsen, nämligen köttbullar i tomatsås och spaghetti. Hur passande?
 
Dom här härliga maskerna fick alla i familjen ta massa polaroidkort med!
 
Eonni, vilken stjärna!
 
Sedan hade vi gjort en Oreo cheesecake och dekorerat med tassavtryck av marsipan. Den blev SÅ god! Cheesecake är verkligen topp fem favoritdesserter för mig. Sammanfattning av dagen: wow, så himla underbart och roligt. Nu kommer jag sova gott.

Kommentarer
ISA

Nej men man ÄLSKAR ju grejen med att styra upp ett hundkalas! Varför gör inte fler det? haha, så mysigt! Och fint fixat!

Svar: Haha ja, mer hundkalas åt folket!! :)
Isabella Johansson

Datum: 2019-03-16 | Tid: 14:51:30
Hemsida: http://isabyl.se
Louise

Läser nästan alltid bloggar i mobilen men får inte din att funka där, ser ingenting av bloggen på mobilversionen. Är det bara min mobil eller måste man läsa din blogg på datorn?

Svar: Oh no, vad tråkigt! Jag har inte mobilanpassat min blogg då jag tycker den designen är så tråkig, men det kanske inte funkade att ha den "vanliga" webbläsaren på alla mobiler? Så, jag valde mobilanpassningen för bloggen nu. Fungerar det att läsa nu? :) Hoppas!!
Isabella Johansson

Datum: 2019-03-18 | Tid: 20:17:54
Hemsida:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail:

Hemsida:


Skriv din kommentar:

Trackback

Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?